În contextul situaţiei generate de răspândirea virusului SARS CoV-2, consilierii vor avea la dispoziţie mai multe săli, iar pentru proiectele care presupun vot secret, aceştia vor fi chemaţi, pe rând, în sala de sedinţă, pentru ridicarea buletinelor de vot, precizează PMB, într-un comunicat de presă.

Nicușor Dan- ședință de la ora 19:00

nicușor dan ședința consiliului general
Nicușor Dan are azi o ședință a Consiliului General.[Sursa foto: google]


Ordinea de zi, conform site-ului Primăriei Capitalei este următoarea:

„1.
Proiect de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii de Transport Bucureşti STB S.A.


2. Proiect de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Cimitire Bucureşti S.A.

Citeste si: Motivul pentru care în București vor fi aprinse luminițele de Crăciun. Ce spune primarul Capitalei, Nicușor Dan?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

3.

Proiectul de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Medicală Bucureşti S.A.

Citeste si: Nicuşor Dan anunță că CGMB va aproba rectificarea bugetară pentru stimulentele copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi

4. Proiect de hotărare privind completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr.

421/21. 12. 2020 privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A.

5. Proiect de hotărare pentru completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 401/21. 12.2020 privind înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si