Vacanţa de Revelion a început pe DN1, un drum care devine infernal de Sărbători. Şi nici acest an nu a fost o excepţie. În staţiunile de pe Valea Prahovei, s-a stat cu orele în trafic. Mulţi au luat calea muntelui încă de miercuri, astfel că drumul a fost ticsit de maşini.

Turiştilor dornici de distracţie nu le-a păsat însă de aglomeraţie. Ştiau că la finalul călătoriei vor merge pe pârtiile pline cu zăpadă.

90 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt ocupate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Românii care au îngrozit Londra

Mii de turiști, prinși în traficul infernal

Drumul turiştilor spre locurile unde vor petrece Anul Nou s-a oprit brusc în dreptul localităţilor Comarnic, Sinaia şi Buşteni. Aici, nu există rute ocolitoare, iar şoferii n-au încotro şi trebuie să stea în coloană. Timpii de aşteptare în trafic au atins recorduri neaşteptate.

Un singur kilometru a fost parcurs în câteva zeci de minute.

Mulți turiști au plecat spre destinațiile de vacanță încă de dimineață, în speranța că vor scăpa de aglomerația de pe Drumul Național 1. Însă nu a fost așa. În Bușteni încă de la ora 11, coada de mașini se întinde deja pe câțiva kilometri și se circula mai mult cu viteza melcului. Ca de fiecare dată, răbdarea şi umorul i-au salvat pe turişti.

Valea Prahovei, plină de turiști de Revelion

Oamenii s-au consolat şi cu gândul că îi aşteaptă zile pline de distracţie.  Pe Valea Prahovei unitățile de cazare sunt aproape pline de Revelion. Una dintre cele mai căutate locații este acest glamping de lux din Azuga unde oaspeții se pot caza în igluuri uriașe.

Chiar dacă nu se va putea schia pe pârtii și Predealul este la mare căutare pentru minivacanța de anul nou. Gradul de ocupare în stațiune se apropie de 100%. În lipsa activităților de iarnă, administratorii acestui hotel de patru stele le-au pregătit oaspeților o surpriză neașteptată.

"Avem piscină exterioară cu apă încălzită până la 35 de grade.- Și aici sunt ceva reguli stricte, câte persoane pot să intre odată?- Până la maximum șase persoane. Noi funcționăm cu un program normal, bineînțeles până la ora 23.00, cum ni se impune", a explicat Andrei Tănase, manager de hotel. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cei care își vor petrece Revelionul la acest hotel au trebuit să facă rezervare pentru cel puțin două nopți. O cameră dublă se închiriază cu 1250 de lei, iar în acest tarif este inclus și micul dejun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: