Agresorul femeii a fost prins pe strada Oneștilor din Oradea, într-unul din blocurile noi realizate, la câteva ore de la incident, transmite presa locală. Agresorul este Paul Ladislau Kover, fost șef al Poliției Locale din Oșorhei, fiind activ și în prezent în cadrul instituției, resposabil pe probleme de mediu.

Femeia înjunghiată în după-amiaza de duminică e în stare gravă, dar stabilă, la Spitalul Județean Oradea, potrivit Bihon.ro. Agresorul ocupă funcția de poliţist local în cadrul Biroului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului. 

Citeste si: VIDEO -Bătrân umilit în genunchi în spital. Cei implicați, sancționați

Cum a fost prins agresorul, polițist local

Potrivit surselor eBihoreanul.ro, Paul Kover a fost găsit de polițiști cuprins de frig și având mai multe zgârieturi pe corp, provocate de autoînjunghiere. Din câte se pare, acestea nu au fost însă atât de profunde încât să îi pună viața în pericol. Individul a fost încătușat de polițiști și urmează să fie audiat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Victima, fosta parteneră a sa de viață, care se despărțise de el în noiembrie și care în trecut a obținut, pentru 3 luni, chiar și un ordin de protecție împotriva lui Kover, a intrat direct în sala de operație, fiind în stare gravă.

În ce stare este femeia înjunghiată

Dr. Hadrian Borcea, medic-șef UPU-SMURD Bihor, a declarat că pacienta a suferit cinci plăgi înjunghiate la nivelul toracelui și al abdomenului superior și cel puțin una sau două dintre aceste plăgi sunt penetrante.

Victima rămâne așadar internată pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cazul care cutremură România[Sursa foto: Facebook / INFO PRESS Photography]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si