Fructele, legumele și verdețurile proaspete sunt cele mai sănătoase alimente iar în combinația perfectă vă pot ajută să slăbiți dar și să aveți o doza zdravana de vitamine.

Sucul sau Smoothie-ul este mult mai ușor digerat de organism decât orice mâncare solidă. Un smoothie poate fi o sursă de vitamine si minerale dar si un detoxifiant pentru organism.

„Perioada de după sărbători este propice momentului in care corpul are nevoie de un repaus, sa introducem in alimentatia zilnica sucuri si sau smoothie-uri”, spun specialiștii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ne putem începe ziua printr-o doză de revigorare, după care putem să alternăm între mese sucurile de fructe și legume.

Specialiștii ne învață cum să facem o detoxifiere a organismului după sărbători

„Sunt mesele cele mai ușoare si corpul le asimilează cel mai repede, au o încărcătură foarte ușoară”, spun specialiștii.

Anca Alungulesei ne învăța o rețetă simplă dar extrem de eficientă după o perioada în care am mâncat tot felul de alimente grele.

Secretul consta in a tine cont de cantitatile de verdeturi, legume si fructe pe care le folosim.

„Întotdeauna când vrem sa pregătim un smoothie și un suc trebuie să avem legume și apoi fructe, a smothieuri, la sucuri avem nevoie de o bază lichidă, se poate pregăti si stors. O rețeta care se poate pregăti si suc, valeriana, spanac o mana de afine, e o sursă de antioxidanți, elimină radicalul liber din organism, slabești, scorțișoară care ajută la slăbit și o recomand tuturor care vor să slăbească, o lingurita de cocos pentru ca avem nevoie de aceste

grasimi bune, mai ales cînd vreți să slăbiți”, spun specialiștii.

În cateva minute, smoothiul este gata de baut.

„Putem înlocui masa solidă cu sucurile, depinde ce obiectiv avem. Cateva zile putem consuma sucuri pentru detoxifiere profundă”, spun specialiștii.

Si pentru ca organismul sa functioneze perfect, nu trebuie sa uitati sa faceti miscare si sa aveti un somn odihnitor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si