„Pupă soacra mică pe mireasă. Plânge mama pentru ea. Ia uitați, dragi prieteni, mireasa. A plâns și mireasa. Ăsta-i obiceiul la țigani”, strigă mama miresei.

La numai 12 ani, când ar fi trebuit să se preocupe de școală și de tinerețe, această copilă ce izbucnește în plâns e obligată să se mărite, dupa obiceiurile comunitatii rrome. Zeci de oameni se înghesuie în camera îngustă și ațintesc spre ea telefoane cu care o înregistrează încă de la început: când mama fetei o dezbracă în lenjerie intimă, în fața multumiii,

și o împodobește cu rochia de mireasă.

Mireasă în lacrimi la nunta de minori cu sute de persoane

La fel de debusolat este și ginerele: un adolescent de numai 15 ani care pare să nu înțeleagă ce i se întâmplă. Se complace că este în centrul atenției și își privește mireasă cum iese, tot plângând, în stradă. Aici, tinerii sunt băgați, vrând-nevrand, în horă. În toată înghesuiala, nimeni nu poartă mască de protecție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scenele revoltătoare care s-au petrecut în comuna doljeană Melinești, au ajuns în atenția poliției, care au început să împartă amenzi tuturor celor implicați.

Poliția a dat zeci de amenzi la nunta de minori

2500 de lei a primit fiecare participant la petrecerea groteasca, iar organizatorul a fost sancționat cu 10.000 lei. În plus- pentru că logodnicii sunt minori, oamenii legii au deschis un dosar penal:

Legea spune că, în România, se pot căsători cu acordul părinților și în condiții speciale, minorii care nu au mai puțin de 16 ani. În acest caz, cum mireasa n-a împlinit nici măcar vârsta la care să aibă un buletin, părinții pot fi trași la răspundere și ar putea primi chiar și pedeapsa cu inchisoarea, de la 3 la 7 ani.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si