Daniel Bodnar a fost operat în aceasta dimineața la spitalul din Iași, unde a fost adus de la Suceava, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit la coloana.

„Am vorbit azi cu Daniel, am ținut aproape cu familia, cu prietenii
O sa urmeze o recuperare foarte grea, foarte lunga”, spune un coleg activist.
În acest moment el este in afara oricarui pericol, este bine

„Chiar dacă viața sa nu este în pericol, activistul de mediu risca sa ramana paralizat. Operația pe care a suferit-o a durat in jur de câteva ore, iar medicii de aici de la spitalul din Iași au făcut eforturi supraomenești pentru el. Din păcate, însă, se pare ca sansele ca el sa mai mearga pe propriile picioare sunt minime”, relatează corespondentul Kanal D la Iași.

În mediul online, a explodat revolta față de accidentul suferit de activistul din Suceava

Îndurerată, soția activistului de mediu mai speră acum doar într-o minune. Tânăra a transmis un mesaj public, prin care le cere ajutorul celor care îl cunosc și îl susțin pe Daniel Bodnar.

„Avem încredere în Dumnezeu că echipa medicală va lua cele mai bune decizii și că Dumnezeu va face o minune. După operație va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie și recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui”, a scris soția activistului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daniel Bodnar a ajuns la spital în urmă cu două zile, după ce mașina în care se afla împreună cu un alt activist de mediu a ajuns într-un cap de pod. Înainte cu doar câteva zile de accidentul în care a fost implicat, Bodnar făcuse pe pagina sa de socializare o postare însoțită de un filmuleț, în care se spunea că a fost blocat în trafic de hoții de lemne, pe care îi urmărea. În filmare se vede cum bărbații se năpusesc asupra mașinii activistului de mediu și nu îl lasă să înainteze.

Anul trecut, Daniel Bodnar spunea că și-a trimis familia afară din țară de frica hoților de lemne

Nici accidentul suferit acum nu ar fi fost o întâmplare, spun internauții, care au creat o adevărată isterie în mediul online.

„Nu a făcut rău nimănui, doar a fost împotriva hoților de păduri tăiate ilegal! Dar cei vinovați vor plăti, acesta nu a fost un accident din vina lor, ci a dușmanilor! Adevărul este că autoritățile nu și-au făcut treaba,au fost și sunt de partea corupților!

Să te ajute bunul Dumnezeu să scapi cu bine, foarte rău că nu ești susținut de persoanele abilitate, de autorități. Le este frică deoarece îi lași fără venitul suplimentar, foarte urât!”, au scris oamenii pe internet.

De altfel, în urmă cu câteva luni, activistul de mediu mărturisea cu lacrimi în ochi că a fost nevoit să își trimită soția și fiica în străinătate, din cauza atacurilor mafiote din partea hoților de lemne, dar și a amenințărilor cu moartea pe care le primea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Sotia si fetita am fost nevoit sa le duc din tara, asta e cel mai tragic, nu ma intereseaza pierderile, mi-au spart toate mașinile... dar sa imi duc sotia si fetita in afara tarii... pentru ce, pentru ca autoritatile ii protejeaza”, spunea atunci Daniel Bodnar.

Daniel Bodnar a devenit unul dintre cei mai cunoscuți activiști de mediu după ce în repetate rânduri a prins în flagrant hoții de lemne din Bucovina.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si