Miercuri, 27 ianuarie, Kanal D s-a poziționat pe prima poziție în topul televiziunilor din România, cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, conform datelor furnizate de Kantar Media. Grupajul informativ Kanal D, prezentat de Ilinca Obadescu, s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, atât pe targetul Comercial, cât și pe cel Național. În ceea ce privește publicul All Urban, stația s-a clasat pe locul secund, la o diferența foarte mică de liderul segmentului de piață.  

Ieri, în intervalul orar 12:00 – 13:00, Kanal D a fost lider de piață, în rândul publicului din întreagă țară și de la orașe, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, înregistrând 3,5% rating și 15,2% cota de piață, pe targetul Național, 1,9% Rating și 16,7% cota de piață, pe targetul Comercial, și 2,7% rating și 13,3% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Petre Roman, în această seară, de la ora 23:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” „Vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții”

Citeste si: Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D

O medie de 627.000 de români din întreaga țară au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, Știrile Kanal D de la ora 12:00.

În minutul de maximă audiență, atins la 12:59, peste 805.000 de telespectatori din întreaga țară erau cu ochii pe Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si