Ni-Ni ci Chen-Chen sunt bucurosi sa imbine antrenamentele zilnice cu spectacolele in fata vizitatorilor de la delfinariul din Constanta.

Procesul de antrenament si invatare este unul foarte complex. Cele doua mamifere sunt foarte curioase si alintate, adora pestele si fac orice fel de acrobatii pentru el.

„În timpul iernii cand avem antrenamentele incercam sa facem comportamente noi pentru public si atunci delfinul trebuie sa gandeasca mai mult, cumva stiti cum este ca la sportivi”, spun antrenorii.

Sezonul estival se apropie, deflinii fac antrenamente

In aceasta perioada, delfinii pot fi admirati atat in cursul saptamanii cat si in weekend iar turistii au posibilitatea sa ia parte la antrenamentele prietenoaselor mamifere marine..

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Vedete Delfinariului Constanta, Ni-ni si Chen-Chen isi iau in serios antrenamentele. Lucreaza zilnic impreuna cu antrenorii lor si pregatesc noi trucuri pentru sezonul estival. Chiar si asa insa, fara un numar mare de spectatori acestia se bucura de aplauzele si entuziasmul publicului”, relatează corespondentul Kanal D la Constanța.

„Este prima oara, noi venim din Bucuresti sa vedem cu se descurca delfinii.

Foarte frumos, e relaxant si ne bucura ca suntem aici, este foarte frumos”, spun vizitatorii.

Un bilet de intrare la Delfinariu pentru adulti costa 12 lei iar pentru elevi si studenti 3 lei. Copiii care au pana in 7 ani au acces gratuit. Pentru ca Delfinariul din Constanta are in fiecare an tot mai multi vizitatori, foarte multi dintre acestia fiind turisti, acesta va fi extins si modernizat. In plus, Ni-Ni si Chen-Chen vor mai primi 4 parteneri de spectacol.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si