La palatul din Avrig, pregatirile sunt in toi pentru ziua indragostitilor. Meniurile au fost alese, iar camerele au fost aranjate pentru ca totul sa arate impecabil atunci cand vin musafirii. Aici oaspetii vor avea parte de o atmosfera cu adevarat romantica.

„Ii intampinam cu un carpaccio de vita pe un pat de salata mixa cu o crema de otet balsamic, iar ca antreu cald avem o supa crema de ciuperci de ghebe din zona noastra, iar ca desert fructele de padure din zona noastra imbracate intr-un sos de

vin si inghetata de vanilie”, promit chef-ii.

Aer curat și relaxare la palat- îndrăgostiții au parte de răsfăț la Palatul Brukenthal

Cunoscuta inca din secolul XVIII ca „Edenul Transilvaniei", resedinta de vara a celebrului baron Von Brukenthal se intinde pe nu mai putin de 16 hectare si a fost amenajata dupa modelul castelului Schönbrunn din Viena.

„Cele trei gradini, gradina olandeza unde va fi deschisa tersa cat de curand, gradina franceza si gradina englezeasca sigur un teritoriu foarte frumos amenajat in care turistii nostri intr-adevar pot sa petreaca momente de destindere, de plimbare, care cu siguranta o sa le faca o deosebita placere”, spune managerul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gazdele au pregatit oferte speciale pentru Valentine s day, iar cei care vor ajunge aici nu vor avea timp sa se plictiseasca.

„Pot vizita intreaga zona de aici, zona care le asigura diverse posibilitati de distractie cum ar fi vizita pe Transfagarasan pana la cabana Balea, pot sa aiba momente de echitatie in zona”, spune managerul.

Indragostitii vor beneficia si de reduceri de 20% din preturile de lista.

Anul acest se implinesc 300 de ani de la nasterea Baronulului Samuel von Brukenthal, iar resedinta de vara va gazdui o serie de evenimente speciale.Valea Avrigului este cunoscuta de iubitorii drumetiilor montane drept “poarta de intrare in Muntii Fagaras”.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si