Apa se transformă instant în gheaţă în Marea Britanie, unde temperaturile au scăzut deja şi până la minus 15 grade.

Englezii şi-au transformat drumurile din faţa caselor în pârtii de schi sau... filmează de la ferestre accidentele care se produc pe şoselele acoperite de polei.

În Scoţia încă mai ninge, deşi această ţară a fost prima din Europa lovită de Bestia din Est, iar vântul amplifică senzaţia de frig pe care o resimte organismul.

Iarnă cruntă peste Europa. Bestia din Est lovește din nou

Atunci când gerul îi lasă, totuşi, să iasă din case, locuitorii din Scoţia fac adevărate jurnale video prin care încearcă să ne anunţe pe noi, ceilalţi europeni, la ce să ne aşteptăm şi cum putem să ne apărăm casele în faţa temperaturilor extrem de scăzute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„După cum puteţi vedea, totul este îngheţat. Sunt minus 5 grade acum, dar este foarte, foarte frig şi în casă. Este atât de frig, încât am decis să acoper cu folie de împachetat toate ferestrele”, spun oamenii.

Tot în Scoţia, o femeie a fost filmată în timp ce îşi ajuta soţul să urce cu tirul pe un drum îngheţat, iar o plajă- care acum este acoperită de zăpadă îngheţată, a fost trasformată de localnici în... pârtie de schi.

Englezii sunt convinşi că retrăiesc Marele ger din iarna anului 1963, când termomentrele au arătat şi minus 20 de grade.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si