ISU Vrancea a transmis, marţi seară, că o ambulanţă s-a răsturnat, în localitatea Mărăşeşti, în zona căii ferate ce traversează DN2.

”Conducătorul unei ambulanţe a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers”, a transmis ISU Vrancea.

Pacienta din ambulanță a murit 

Ambulanţa transporta o pacientă cu coronavirus de la Buzău către Bacău, iar în urma accidentului femeia a murit.

Citeste si: O ambulanță SMURD s-a răsturnat. Accident produs de către o șoferiță

Medicul de pe ambulanţă a rămas încarcerat, iar şoferul autospecialei a fost rănit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Prin apel 112, a fost sesizat faptul că pe DN2-E85, la Mărăşeşti, o ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat pe partea carosabilă. Ambulanţa transfera pacienta de la Buzău la Bacău. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei şi rănirea a două persoane care făceau parte din echipaj”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vrancea, pacienta era infectată cu virusul SARS-CoV-2 şi era transferată la Buhuşi cu ambulanţa, fiind intubată.

Citeste si: Un polițist pe motocicletă a murit în urma impactului cu un Taxi- FOTO

Femeia, bolnavă de COVID-19, era intubată 

Ambulanţa transporta un pacient COVID-19 pozitiv, intubat, spre Buhuşi. În urma accidentului, pacienta a murit, iar medicul de pe ambulanţă a suferit un traumatism cervical şi traumatism de membru inferior, fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani.

Şoferul şi ambulanţierul nu au suferit traume”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

Din primele verificări ale Poliţiei, în zona căii ferate care traversează DN2-E85, conducătorul ambulanţei a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe sensul opus de mers.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul în zonă nu este blocat.

Din păcate astfel de accidente, în care sunt implicate mașinile de poliție și ambulanțele, se întâmplă foarte des. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si