„În această şedinţă de Guvern a fost aprobată OUG privind unele măsuri fiscale, e vorba de o OUG de care aveam nevoie pentru a putea aproba legea bugetului. Ea va fi publicată în Monitorul Oficial şi apoi mâine vom avea şedinţa de Guvern în care vom aproba bugetul pentru 2021”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Guvernului.

Cum va arăta bugetul pentru anul 2021? Declarațiile Premierului

Tot el a a mai spus că „s-ar putea la Ministerul Dezvoltării să fie alocată o sumă mai mare. Deficitul bugetar rămâne la 7,16% cu aceeaşi parametrii de cheltuieli şi venituri”.

Consiliul Fiscal a spus că e un buget credibil şi poate să fie atins deficitul propus în acest an” , a precizat premierul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Proiect de ordonanţă de urgenţă adoptat de către Executiv prevede că, începând cu anul 2022 valoarea punctului de pensie este majorată cu rata medie anuală a inflaţiei, la care se adaugă cel mult 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat, indicatori definitivi, cunoscuţi în anul curent pentru anul calendaristic anterior, comunicaţi de Institutul Naţional de Statistică.

Totodată, „studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani, beneficiază de tarif redus cu 50% pe mijloacele de transport local în

comun, transportul intern auto, cu metroul, precum şi pentru transportul intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a şi naval, pe tot parcursul anului calendaristic”.

Citeste si: Raed Arafat a vorbit despre cazul de la Botoșani: „În Europa sunt ţări care nu folosesc deloc medicul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si