Actualul deputat Radu Cristescu pare să fi avut un an extrem de greu, dacă e să ne luăm după declaraţia sa de avere. Singurul venit de anul trecut este de doar 1462 de lei, încasat de la o firmă din Ploieşti.

Încercăm să aflăm detalii şi despre imobilul din America Centrală, despre care spune tot în declaraţia de avere că ar fi o casă de vacanţă, care a fost cumpărată în urmă cu 3 ani.

Cine este Radu Cristescu

În urma insistenţelor noastre, politicianul, care obişnuieşte să se plimbe fără mască de protecţie prin parlament, spune că va clarifica problema.

Citeste si: Guvernul face primul pas pentru desființarea Secției Speciale din Justiție

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deputatul PSD, care de-a lungul timpului a fost vicepreşedinte PMP şi şef al agenţiei domeniilor statului, nu specifică în care dintre ţările din America Centrală deţine acea proprietate. El este un fost apropiat al preşedintelui Traian Băsescu şi a fost numit secretar de stat la ministerul energiei de către fostul premier Viorica Dăncilă.

Citeste si: Vești din Parlament. Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si