UPDATE ora 13.30. Fetiţa de 6 ani care a căzut vineri din telescaun pe domeniul schiabil din Sinaia era în timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia, au informat reprezentanţii Primăriei.

Potrivit sursei citate, în acest moment copilul se află în cabinetul Salvamont de la Cota 1.400, fiind conştient. Evaluările de specialitate arată că are toate semnele vitale bune, precizează Primăria.

La faţa locului este aşteptat să ajungă şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş, care, conform protocolului, va transporta copilul la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Știrea inițială:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 12.00, pe pârtia Valea Soarelui din Sinaia. Copilul a căzut din telescaun de la o înălţime de aproximativ patru metri, potrivit Adevarul. Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină.

Potrivit Primăriei Sinaia, care administrează pârtiile şi transportul pe cablu, copilul, în vârstă de şase ani, este în stare bună după căderea de la înălţime. Copilul se afla împreună cu mai mulţi adulţi în telescaun.

Citeste si: VIDEO- Dacă-și supun copiii la tortură, părinții ar putea primi închisoare pe viață

Un copil de 6 ani a căzut din telescaun la Sinaia

Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină pentru a prelua victima.

Din primele date, starea copilului- o fetiță- este bună, însă la faţa locului a fost solicitată intervenţia elicopterului pentru transportarea ei la spital.

În astfel de cazuri, sunt recomandate investigaţii suplimentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si