Iniţial, autorităţile au primit informaţii miercuri după-amiază că mai multe persoane au fost atacate cu un "topor" în apropiere de Bangårdsgatan. Primele echipaje au ajuns acolo în zece minute.

Citeste si: VIDEO- Incident șocant: Bătrân agresat de jandarmi

Acestea au constatat că opt persoane au fost rănite. Suspectul, care avea în jur de 20 de ani, a fost împuşcat de Poliţie şi în prezent este arestat.

Ce au transmis autoritățile

"Tânărul este rănit, dar starea lui nu este clară", a afirmat Poliţia, menţionând că acesta a fost dus cu ambulanţa la spital.

La început, poliţiştii au suspectat că este vorba de o tentativă de crimă, dar au confirmat că acum cazul este clasificat ca fiind "posibil atac terorist".

Citeste si: Crima care a șocat Londra. Asasinul e de negăsit. Victima e un român de 37 de ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

atac terorist suedia
Atac armat în Suedia.[Sursa foto: google]

"Poliţia are situaţia sub control în Vetlanda, cea a fost urgent a trecut şi ne concentrăm pe investigaţie", au transmis autorităţile.

"Nu există indicii că ar mai exista un alt atacator în acest incident".

Citeste si: Un bărbat din județul Bacău și-a omorât vecinul! Motivul este halucinant: „Totul pleca de la băutură”

Poliţia a adăugat că a ţinut legătura cu cele opt perosane rănite şi că până acum nimeni nu a murit.

O anchetă a fost deschisă cu privire la felul în care poliţiştii au intervenit. "Fiind o investigaţie în curs, nu vom da detalii despre arestare şi despre faptul că agenţii au deschis focul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Citeste si: Kadir isi risca viata pentru salvarea micutei Aylin! Ce capcana ii va intinde lui Veli, aflati joi, 4 martie, intr-un nou episod din serialul "La rascruce", dupa "Survivor Romania", la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si