Mascații Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române au descins miercuri dimineața la o adresă greșită din Clinceni, județul Ilfov. O femeie și fiică ei au fost trezite la ora 5.00 de mascați, care le-au distrus ușa și le-au imobilizat folosind violența. Femeia spune acum că vrea să-i dea în judecată pe polițiști.

" Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa.

Eu am fost bruscată(...) Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta", a declarat Cecilia Grecu, pentru Ziare.com.

Citeste si: Ipoteză-șoc. Cei doi muncitori uciși la Onești ar fi fost torturați înainte de crimă

Mascații au greșit și strada, și numărul

Surse din interiorul IGPR au admis, neoficial, existența unei intervenții greșite la o adresă din Clinceni. 

"Trebuia să pună în aplicare un mandat de percheziție la adresa cu nr 26A. Însă au descins la nr. 26. Era poarta închisă și au sărit gardul. A ieșit o femeie și le-a spus că nu este acea adresă, iar oamenii au ieșit.

Nu au rupt poarta și nu au provocat alte distrugeri. Femeia a sunat la 112 și a spus că este nemulțumită de această întâmplare. Nu a fost solicitată ambulanță și nu a fost anunțat vreun atac de panică. Polițiștii trebuiau să mergă la casă din spate", au precizat, pentru Ziare.com, surse din poliție.

De fapt, lucrurile au stat diferit referitor la numerele caselor. Mascații trebuia să descindă pe o stradă diferită.

În mod normal, incursiunea era programată pe stradă Privighetorii, la numărul 26, iar polițiștii au intrat în casă de pe stradă Intrarea Primăverii, numărul 26A.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Scrie mare și la intrarea pe stradă, este un semn mare cu numele străzii, deci dacă erau atenți nu greșeau", spune adolescenta care a fost victima descinderii.

Citeste si: Percheziții de amploare în București și mai multe județe. Cine este patronul vizitat de mascați

A sunat la 112 și i s-a închis telefonul în nas

Proprietara i-a urmărit pe cei din forțele speciale în timp ce-i părăseau proprietatea și le-a cerut cu vehemență să-i explice ce s-a întâmplat. Unul dintre polițiștii care apare pe filmare se recomandă a fi comisar-șef la Poliția Transporturi.

Femeia mai spune că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. A chemat și salvarea, fiică ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut un atac de panică.

Cu greu a reușit să afle de la șefii acțiunii că, de fapt, descinderea ar fi trebuit să aibă loc la vecini.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

" Nu sunt capabili să găsească adresele. Vreau să-i dau în judecată pentru ce mi-au făcut. Le fac reclamație. Vreau doar să-și ceară scuze public, să nu se mai întâmple așa ceva în țara asta și să fie trași la răspundere. Am brațele tumefiate, pline de echimoze", a mai spus Cecilia Grecu.

Victima minoră: "Ne-au certat aspru ca e vina noastra deoarece nu avem numarul imobilului scris pe poarta".

"Mascatii ne-au bruscat, ne-au amenintat cu armele lor, au vrut sa ne impuste cainele care ne pazeste (si pe noi: "va impuscam si pe dumneavoastra daca nu luati cainele"). Mascatii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat linistiti catre adresa corecta, certandu-ne aspru ca e vina noastra deoarece nu avem numarul imobilului scris pe poarta. Probabil asa au fost de vina si sarmanii ostatici de la Onesti. La fel si biata Alexandra de la Caracal si multi, multi altii.

Ma gandesc de ce sunt familiile altora si familia mea de vina pt faptul ca mascatii si Politia Romana sunt platiti la greu din banii publici, dar nu sunt capabili sa descinda la adresa corecta pentru a-si indeplini misiunile. Eu si mama mea ne dorim ca intreaga tara sa afle cum institutiile statului nu isi asuma nici o greseala, dar comit erori extrem de grave si abuzuri inimaginabile zilnic, provocand victime. Mentionez ca personalul de la 112 s-a comportat nedemn, ei sunt mereu grabiti si tot ce reclamam se pare ca e din vina noastra, iar pe ei ii cam deranjam", a scris fiica minora a femeii abuzate, intr-un comentariu pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si