Cu o furie de nestăpânit, o mamă din Târgu Jiu- medic psihiatru de profesie, lovește cu piciorul poarta unei curți apoi- parcă turbată- își smulge fetița din brațele fostului soț, iar pe el îl lovește zdravăn. Apoi pleacă, grăbită, spre mașină. Își urcă micuța speriată pe scaunul din fata si ii acopera privirea copilei atunci cand tatal vine s-o linisteasca.

„Mie imi e teama si sunt ingrijorat de ce se intampla cu copilul”, spune tatăl.

Imaginile șocante au fost surprinse de o cameră video chiar în timpul unei vizite a tatălui, ce venise să își ia copila. Minora este- din păcate- un biet pion în războiul părinților, care sunt momentan în partaj, după divorț.

De față cu tatăl venit în vizită, mama abuzează fetița

Calvarul pe care ea îl trăieşte se repetă de fiecare dată când trebuie să fie împarțită între părinţi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am sesizat protectia copilului si am soliciutat ca mama-c desi e medic psihiatru- sa fie consiliata oentru ca are un comportament ce imi da de gandit”, spune avocatul tatălui.

Avocata mamei își apără, însă, clienta:

„Nu am văzut nicio agresiune. O vizitez pe doamnă, se ocupă impecabil de fetiță”, spune avocata.

Rămâne de văzut dacă în urma acestui scandal polițiștii și inspectorii de la direcția pentru protecția copilului vor lua măsuri.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si