Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, iar maximele pleacă de la 5 grade în Bucovina și vor ajunge până la 18...19 grade în Muntenia și Oltenia.

Vremea în București

În București astăzi avem încă o zi foarte caldă, cu temperaturi de până la 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin și vântul va crește treptat în intensitate. La noapte se înnorează și spre dimineață așteptăm ninsori slabe sau lapoviță.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea și în Bărăgan va fi o vreme frumoasă și un vânt mai insistent după prânz iar temperaturile se mențin ridicate pentru această dată.

Mai sus în Moldova sudică și în nordul Munteniei atmosfera va fi însorită, vântul se întețește pe parcursul zilei iar maximele termice vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Citeste si: Se întorc ninsorile de sâmbătă. ANM a emis o alertă COD GALBEN de viscol

În nordul Moldovei și în Bucovina domină vremea închisă și o să plouă cam peste tot, iar la munte vor fi ninsori și lapoviță. Ieri la Suceava au fost 15 grade dar astăzi se răcește și vor fi cel mult 5 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș cerul va fi acoperit de nori și o să plouă, dar în zona Carpaților Orientali va ninge și se va depune strat nou de zăpadă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ținuturile vestice se anunță mulți nori și precipitații mai ales sub formă de ploaie. Vântul va avea intensificări iar maximele ajung până la 13 grade.

În Transilvania temperaturile se mențin ridicate pentru luna martie. Norii vor fi numeroși, mai ales în regiunile vestice, o să plouă, dar în zonele de munte vor fi precipitații mixte. Treptat, se intensifică vântul, iar pe crestele montane se vor depăși viteze de 80....100 Km/h.

În schimb, în sud-vestul țării se anunță soare și atmosferă plăcută și doar în zonele mai înalte sunt posibile câteva ploi. Va continua să se încălzească și după prânz se vor atinge 19 grade în vestul Olteniei.

Citeste si: Vremea în luna martie 2021. Ce temperaturi ne aduce primăvara

În ținuturile sudice vremea va fi plăcută, temperaturile mai cresc puțin și vântul devine insistent.

Vremea la munte

Vremea la munte

La munte se răcește în masivele nordice și precipitațiile se vor extinde treptat. Pe parcursul zilei va fi lapoviță, apoi vor predomina ninsorile și va ninge mai consistent în zona Carpaților Orientali. Vântul va avea intensificări cu viteze de peste 80...100 km/h și va fi viscol.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si