Laura Cosoi este cu adevarat o femeie fericita.

„Mi se pare ca sunt o femeie implinita si cred ca asta reprezinta look-ul de astazi. O femeie in toate formele ei ”, spune actrița.

Frumoasa actrita ne-a dezvaluit secretul siluetei care a facut-o faimoasa.

„Asta cu sexy nu e ca iti pui o rochie sexy si un decolteu si o pereche de pantofi cu tocuri sexy.

Trebuie sa fii mai mult de atat, adica trebuie sa ai ceva in tine. O femeie de succes e o femeie asumata”, spune Laura Cosoi.

Laura Cosoi adoră să fie mamă și vrea al treilea copil

Mama a doua fetite, Laura ne-a spus si ca ele au convins-o sa se gandeasca si la un al treilea copil.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Copiii sunt foarte cuminti, amandoua fetitele, nu au plans, drept urmare Rita ne-a incurajat sa avem al doilea copil. Al doilea ne incurajeaza sa il avem pe al treilea”, spune actrița.

Sotul ei o ajuta in cresterea copiiilor.

„Cosmin e foarte prezent, lucreaza mult, dar ma ajuta, chiar ma ajuta, din toate punctele de vedere e un om, un tata desavarsit si acolo cu noi”, spune Laura Cosoi.

Laura ne-a vorbit despre secretul ei pentru a arata mereu in forma: nu mananca dupa ora 6 seara, bea doi litri de apa zilnic si are mereu in meniu legume crude.

„Mananc cam de toate, am slabit, am revenit la kilogramele de dinainte sa raman insarcinata, dar mananc de toate, adica nu pot sa spun ca nu mananc ceva, doar nu mananc tarziu”, spune vedeta.

"Papa tot" este dedicata mamicilor pentru a le ajuta sa prepare cat mai multe retete pentru bebelusi.

De 8 martie, sotul i-a daruit flori iar fetitele i-au cantat La Multi ani. Tot de ziua femeii Laura a realizat o sedinta foto in care si-a pus in evidenta toate atuurile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si