Asa incepe o zi de lucru la unul dintre magazinele Florei Năstase. Nu este singură ci il are alaturi pe Kiki, prietenul si companionul ei in afacerea cu blănuri. Cei doi fac echipă de mulți ani, atît acasă, cât și la atelier.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar dacă a trecut prin multe obstacole, pierderi pe plan personal și dar și professional, Flora s-a ridicat de fiecare dată datorita pasiunii sale pentru meseria sa.

„Eu nu fac ceea ce se poartă, moda sunt eu, eu am făcut un model și dacă l-au cumpărat clientele înseamnă că sunt bună”, spune creatoarea.

Flora Năstase e o femeie de afaceri care a pierdut tot la un moment dat

Chiar dacă lucrează cu blănuri diferite, creatoarea le poate vorbi clienților ei la nesfârșit de provenința, stilul și croiala hainelor. Cine calcă pragul atelierului ei va învăța că nu haina este cea mai important[, ci dezinvoltura și atitudinea cu care o porți.

Multă lume se întreabă care este secretul afacerii ei de peste 30 de ani și unde este colțișorul unde, cu inspirație și pasiune creeaza modele unice.

„Haina de blană trebuie să fie o haină care în primul să te reprezinte și să fie în tendințe clasice pentru că clasicul nu se demodează niciodată”, crede Flora Năstase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si