Bărbatul în vârstă 31 de ani s-a despărțit recent de iubita mai tânără cu 10 ani și s-a mutat de la Bârlad- unde trăiau împreună, acasă la părinți, într-o comună din Galați. Furios că ea nu mai vede o cale de împăcare, individul a decis să-i ia bebelușul pe care îl au împreună. Șocant e că n-a acționat singur- la răpirea copilului, a participat și bunicul micuțului, în vârstă de 54 de ani.

Rudele lor susțin însă că n-a fost o răzbunare.

Bebeluș răpit. Tatăl copilului a amenințat-o pe mamă că-l ucide dacă e denunțat

Mama copilului susține în schimb că fostul iubit i-a spus că va ucide copilul dacă îl denunță. Speriată, tânăra a sunat la 112, iar apelul disperat a determinat autoritățile să declanșeze sistemul de alertă răpire copil. Polițiști din 4 județe- coordonați de șeful Inspectoratului de Poliție Galați- au primit informații despre răpitor și au pornit pe urmele lui. Ore-n șir l-au căutat ca să-l identifice- în cele din urmă- acasă. Un negociator S.I.A.S- prezent la misiunea de salvare- l-a convins în câteva minute să nu-și pună planul sângeros în aplicare.

Bebelușul răpit a rămas în grija statului momentan

Bebelușul a fost preluat din casa tatălui direct cu ambulanța. La prima vedere, nu pare bătut, dar nici bine îngrijit.

Deocamdată, bietul copil se află în grija statului.

Tânăra care mai are un copil de 2 ani a fost audiată de polițiștii din Bârlad și ar putea fi cercetată pentru neglijență. Cât despre tatăl bebelușului, i s-a întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate, în mod ilegal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si