Localitățile Balotești, Mogoșoaia, Snagov și Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând de miercuri seară, ora 22:00, potrivit unui comunicat al Prefecturrii Ilfov.

Cu două zile în urmă, au intrat în carantină și localităţile ilfovene Chitila, Ciorogârla, Corbeanca şi Măgurele. Rata de incidență în Ilfov a urcat la 7,86.

Citeste si: Scene șocante în București. Un jandarm a agresat trei femei

Alte localități care au ajuns în aceeași situație în weekend, după ce rata de infectare a trecut de 6 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, au fost Berceni, Brănești, Otopeni, Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari. 

Ce conține decizia CJ Ilfov

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- comuna Balotești, cu satele aparținătoare Balotești, Dumbrăveni și Săftica, județul Ilfov;
- comuna Mogoșoaia, cu satul aparținător Mogoșoaia, județul Ilfov;
- comuna Snagov, cu satele aparținătoare Snagov, Ciofliceni, Ghermănești, Tâncăbești

și Vlădiceasca, județul Ilfov;
- comuna Ștefăneștii de Jos, cu satele aparținătoare Ștefăneștii de Jos, Crețuleasca și Ștefăneștii de Sus, județul Ilfov.

Citeste si: VIDEO- Carantină de weekend în Capitală și magazine închise de la 18

Declarația pe propria răspundere- vezi modelul 

Pentru modelele de adeverință de la angajator/ declarație pe proprie răspundere, vă rugăm să accesați secțiunea ACASĂ din pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov:   https://if.prefectura.mai.gov.ro/   sau secțiunea SITUAȚII DE URGENȚĂ:   https://if.prefectura.mai.gov.ro/des…/situatii-de-urgenta/.

Pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 22:00 – 05:00, modelele de adeverință de la angajator/ declarație pe proprie răspundere, pot fi accesate în următorul link:   https://www.prefectura.mai.gov.ro/model-al-declaratiei…/

 

Citeste si:  Cum speră să evite carantinarea Capitalei primarul general Nicuşor Dan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si