Meniul diversificat, bogat în legume proaspete, verzi, este o soluție simplă și la îndemână pentru cei care țin post. Cori Grămescu vine cu solutia unor mese diversificate si care au avantajul ca nu ingrasa, precum cele bogate in glucide-adica paste, cartofi sau orez.

„Pentru aportul proteic pentru a asigura minimul necesar trebuie sa consumam in fiecare zi leguminoase, respectiv linte, naut, fasole.


In plus, un aport mai mare de legume asigura energia pe tot parcursul zilei. Mai ales in cazul persoanelor sportive”, spune Cori Grămescu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iata si variante de retete, usor de preparat.

„Pentru astazi pregatim sparanghel sote. Pun putin ulei si sterg tigaia pentru a evita excesul de grasimi. Sparanghelul este proaspat taiat. Este o sursa extraordinar de buna de fibre in mod special”, explică Cori Grămescu.

Putem combina sănătos alimentele în postul Paștelui

Pentru cei sau cele care petrec mai mult timp la televizor si simt nevoia sa manance tot timpul ceva, Corin Gramescu are o solutie saraca in calorii, gustoasa si satioasa.

„Este o alternativa mult mai buna la cranțanelele clasice respectiv, conopida si broccoli”, spune Cori Grămescu.

Pentru sos sunt necesare urmatoarele ingrediente: tofu, pasta de rosii, sare cu condimente, un pic de patrunjel. Pentru a lega compozitia se adauga ulei de avocado presat la rece.

Meniul sanatos de post este gata in doar cateva minue.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si