Mădălin- jandarmul care și-ar fi terorizat iubitele- a intrat în vizorul anchetatorilor la sfârșitul anului trecut- atunci când Otilia- o tânără afaceristă- în vârstă de 24 de ani- îndrăgostită de el- s-a plâns că individul ar fi desfigurat-o în bătaie.

7 zile a stat în spital ca să se refacă după loviturile încasate de la individ- apoi a cerut și a primit ordin de protecție.


Când a văzut că are interzis să se apropie de ea- Mădălin ar fi turbat- iar în mintea lui ar fi încolțit un gând nebunesc. Împreună cu un prieten- tot jandarm- s-ar fi dus lângă casa tinerei- ar fi turnat benzină peste mașină și i-ar fi dat foc!

Jandarmul este acuzat că ar fi desfigurat în bătaie două tinere

La începutul anului ar fi snopit în bătaie o altă tânără- cu care avusese o relație de lungă durată- dar de care se despărțise între timp.

Pe ea- Mădălin ar fi lovit-o într-un local- spun anchetatorii. Prietenul lui- care susține că era de față la scene- e în stare să jure că nu ar fi fost vorba de vreo agresiune.

„A avut loc un schimb de replici, a fost ceva de genul bagă-ți mințile în cap!”, susține prietenul jandarmului.

Speriată, a fugit acasă și i-a povestit totul mamei- care a convins-o să depună plângere penală împotriva lui.
Doar că- în drum spre secție- jandarmul le-a prins din urmă și le-ar fi aplicat câte o corecție violentă amândurora. Vecinii nu prea cunosc povestea și sunt șocați să afle abia acum totul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel mai bun prieten al jandarmului acuzat de agresiuni spune că povestea ar fi una destul de încâlcită- dar deloc presărată cu violențe. Concret- Mădălin ar fi trăit episoade de iubire cu ambele victime!

„Otilia a intervenit în relația celor doi. Au avut o relație pe lângă relația, cum ar fi. Timp de trei luni de zile. Loredana a aflat într-un final, au încercat să aplaneze. A luat-o de mică, a îmbrăcat-o, a ținut-o la școală! Lucrurile au degenerat când el s-a despărțit de Loredana, pentru că a vrut să rămână cu Otilia!”, spune prietenul jandarmului.

Prietenul jandarmului spune că nu le-a bătut pe tinere

Doar că anumite certuri iscate între ei- l-ar fi bulversat mai rău și s-a hotărât să renunțe și la această idilă. Iar tânăra ar fi vrut să se răzbune prin acuzațiile de agresiune.

Nici pe mama Loredanei nu ar fi lovit-o- așa cum este acuzat de anchetatori. Prietenul lui spune că a fost martor și la acel episod.

Jandarmul a fost arestat preventiv în urmă cu o zi.

Potrivit superiorilor- Mădălin era angajat în Jandarmerie din iulie 2010- iar la ultima evaluare psihologică- în urmă cu doi ani- a ieșit apt! Totuși- în 2019- a fost sancționat de patru ori pentru nerespectarea regimului militar.

Iar acum- de când a început ancheta conducerea Jandarmeriei a decis să-i retragă armamentul și să îl monitorizeze.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si