Jessica Walter, cunoscută cel mai bine pentru rolul principal din producția „Arrested Development”, a murit la vârsta de 80 de ani. Actrița ar fi murit în timpul somnului, potrivit NY Post. 

Jessica Walter a câștigat un premiu Emmy în 1975, pentru rolul principal feminin din mini-seria remarcabilă „Amy Prentiss” produsă de NBC. De asemenea, Jessica a primit și alte nominalizări la Emmy pentru rolurile din filmele "Trapper John, M.D."

și „Străzile din San Francisco”.

Adevărații pasionați de film își amintesc de rolul ei magnific în debutul regizoral al lui Clint Eastwood, „Play Misty for Me”, potrivit TMZ.com.

Citeste si: Cornelia Catanga a murit. Cântăreața avea 63 de ani și era internată cu COVID

Jessica Walter a murit la 80 de ani

Nu se cunoaște cauza decesului, dar presa americană a raportat că actrița ar fi murit în somn.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actrița născută în Brooklyn a avut o carieră prolifică, fiind o prezență deosebit de familiară în serialele TV, timp de zeci de ani.

A interpretat roluri în producții ca Good Girls, At Home With Amy Sedaris, 90210, One Life to Live, Coach, Murder, She Wrote, The Love Boat si multe altele.

În plus, Jessica Walter a apărut în numeroase spectacole pe Broadway, cel mai recent fiind în producția din 2011 "Anything Goes", care a câștigat Premiul Tony pentru cel mai bun musical al acelui an.

Fiica Jessicăi Water este cunoscuta directoare de la FOX Entertainment. Aceasta a declarat, conform News.com.au:  

„Cu inima grea confirm confirmarea trecerii în neființă a iubitei mele mame Jessica. Actor activ de peste șase decenii, cea mai mare plăcere a ei a fost să aducă bucurie celorlalți prin poveștile, sale atât pe marele ecran, cât și în producțiile TV. În timp ce moștenirea ei va trăi în continuare, ea va rămâne, de asemenea, în amintirea noastră”, a declarat fiica lui Walter, Brooke Bowman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si