Femeia de 32 de ani era infectată cu COVID-19 și a început să se simtă rău cu o săptămână în urmă. Tânăra a mers de la bun început la Maternitatea Bega, spital suport COVID pentru femeile însărcinate și proaspetele mame.

Potrivit publicației Opinia Timisoarei, tânăra a fost internată direct la Terapie Intensiva întrucât starea ei s-a deteriorat cu repeziciune. Medicii spun că femeia a făcut o formă a bolii de o agresivitate cum nu au mai văzut.

Citeste si: O asistentă a murit la 14 zile după vaccinarea cu serul AstraZeneca. Femeia a primit doar prima doză de vaccin anticovid

Trei femei gravide, internate la ATI cu coronavirus

c

„Am avut o gravidă 32 de ani COVID pozitiv, cu sarcină de 18 săptămâni, cu o formă gravă, foarte gravă, așa a venit. Din păcate, cu toate eforturile depuse și cu toate tratamentele, în cursul zilei de ieri a fost intubată și în cursul după amiezii a făcut stop cardirespirator neresuscitabil", a declarat medicul Marius Craina, șeful Maternității Bega din Timișoara. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus, azi 31 martie 2021. Un număr record de pacienți internați la ATI

"Sunt forme de o agresivitate nemaîntâlnită până acum” 

Potrivit medicului din Timișoara, tânăra gravidă a stat internată la Maternitatea Bega mai mult de o săptămâna, numai în Terapie intensivă, numai cu mască de oxigen.

"A avut o afectare incredibilă a plămânilor, 70% afectare pulmonară pe tomograf.

Nu a venit prea târziu, dar sunt forme de o agresivitate nemaîntâlnită până acum”, a mai spus șeful maternității.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri alte 6.156 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. 129 de pacienţi au decedat, iar 1.412 sunt internaţi la ATI,numărul lor fiind în creştere.

Capitala României a înregistrat 940 de cazuri noi de COVID-19. Şapte judeţe au peste 200 de cazuri noi de infectare: Cluj- 355, Ilfov- 350, Galaţi- 231, Braşov- 229, Constanţa- 229, Timiş- 220, Iaşi- 201.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este 9,37 în Ilfov. În Capitală este 7,08, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă,când a fost 7,02. Un număr de 13 judeţe au acest indicator peste 3: Alba, Arad, Braşov, Cluj, Constanţa. Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov,  Sălaj, Sibiu, Timiş, Vâlcea.

Citeste si:  Mai multe state își declară îngrijorarea față de raportul întârziat de OMS despre originea COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si