Deputatul PNL de Vrancea  Ion Ştefan a fost luat cu elicopterul SMURD şi dus la Bucureşti pentru investigaţii suplimentare, transmite presa locală.

Fostul ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, aflat la al doilea mandat de deputat, a ajuns miercuri, 31 martie 2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" din Focşani, după ce a fost victima unui accident într-o hală a firmei sale, Balcanic Prod, unde se derulează un proiect cu fonduri europene.

Citeste si: Rugăciune pentru frați și surori. Cum sa te rogi pentru sănătatea și bunăstarea lor

Fostului ministru i se fac analize amănunțite

Conform unor informații neoficiale, Ştefan ar avea un picior rupt, răni la cap, la bazin şi a fost supus unei investigaţii la computerul tomograf. Starea lui este „gravă, dar stabilă”, spun surse medicale consultate de Ziarul de Vrancea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform ProTV, deputatul a suferit fracturi şi leziuni multiple la un picior. Medicii de la Spitalul Judeţean din Focşani i-au făcut investigaţii şi se pare că nu ar avea şi alte leziuni.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia ar fi stabilă. “Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite.

Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Toma.

ion stefan
Ion Stefan (foto dreapta), împreună cu colegii de partid Ionel Dancă și premierul Florin Cîțu[Sursa foto: Facebook / Ion Stefan]

Deputatul PNL Ion Ștefan a fost zilele trecute la o acțiune de împădurire în județ[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si