În 2-3 săptămâni am putea renunța la masca de protecție în spațiile deschise dacă Bucureştiul va ajunge la o rată de infectare de sub 3,5 la mie, spune prefectul capitalei. Tot atunci, am putea avea parte și de alte măsuri de relaxare, precum redeschiderea sălilor de sport, terasele și magazinele să fie deschise până la ora 21.

Citeste si: Secretarul de stat Andrei Baciu a vorbit despre relaxarea restricțiilor peste două luni

Când renunțăm la carantina de weekend

Mai mult- se ia în calcul și renunțarea la carantina de weekend, în schimb, va rămâne valabilă carantina de noapte pe toată durata săptămânii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO-Poliția are deja doi suspecți în cazul bărbatului ucis în Brașov

Totodată, am putea asista și la alte relaxări, atunci când 50% din populația capitalei va fi vaccinată, dar spun autoritățile, că cel mai probabil se va atinge această țintă abia la toamnă. Până atunci, singurul loc unde vom putea sta sigur fără mască de la 1 iunie este la plajă, pe litoral.

Citeste si: VIDEO -Soția unui milionar la Loto, acuzații pentru medici- malpraxis

Citeste si: 3 reguli pe care românii care merg la slujba de Înviere trebuie să le respecte. Anunțul premierului Florin Cîțu: „Lucrurile sunt foarte simple!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: