Grecia a depăşit pragul de 10.000 de decese din cauza vitusului COVID-19. Măsurile de ridicare a restricţiilor se vor aplica pentru turiștii din ţările UE, Statele Unite şi Marea Britanie, dar și pentru alte ţări.

Grecia anunță că va renunța la restricțiile de carantinare a turiștilor din mai multe țări

Astfel turiștii din țările menționate au permisiunea de a merge în Grecia fără a petrece o săptămână în carantină, atâta timp cât sunt vaccinaţi sau au un test negativ covid-19.

Însă pe lângă cele două state, Grecia va mai renunța la restricții pentru vizitatorii din Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Thailanda, Rwanda şi Singapore, a transmis ministerul într-un comunicat.

Citeste si: Veste bună pentru românii care vor să se vaccineze cu Pfizer. Cea mai mare tranșă de doze ajunge luni în țară

De asemenea, pentru turiștii din Serbia, Israel şi Emiratele Arabe Unite vor fi anulate aceste măsuri de carantina, începând de luni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis a afirmat săptămâna trecută că, lucrurile se îmbunătățesc în contextul pandemiei şi că din 15 mai va aplica planurile în vederea deschiderii sectorului turistic pentru economia ţării.

Autorităţile din Grecia au înregistrat duminică 1.400 de cazuri noi şi 57 de decese din cauza Covid-19.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a donat sânge: „Fiecare dintre noi poate dona sânge şi poate salva două vieţi”

De la începutul pandemiei de COVID-19 și până în prezent au fost raporatte 333.129 infecţii în Grecia şi 10.007 de decese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si