Iată horoscopul zilei de 3 mai 2021. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de mâine! Unele zodii vor avea o zi grea cu unele stăzi de confuzie și nervozitate, iar altele vor avea parte de o zi cu multe suprize. Noi câștiguri pe plan financiar pentru două zodii.

Berbec

Simți că poți face orice astăzi și nimeni nu îți poate schimba starea de spirit.

Astăzi esti la înălțime și asta vor observa și cei din jurul tău. În timp ce tu esti în acea stare de bine și de visare continua, partenerul tau se afla cu picioarele pe pamânt, incercand sa-si pastreze pozitia. Însă dacă vei continua zbori doar pe taramurile pe care ti le imaginezi tu, te vei pierde si nu iti vei gasi drumul inapoi. Încearca sa fi mai mult prezent în viata partenerului.

Taur

Nu astepta ca altcineva sa fac primul pas în locul tau. Posibil ca in interiorul te nelinisteste ceva. Nu mai astepta pe nimeni pentru a vindeca aceasta sete de explorare și cunoastere. Ia atitudine si eisi din zona de confort pentru a-ti îndeplini sarcinile. Cere ajutorul prietenilor tai daca simti ca nu poti face fata.

Gemeni

Ai parte de noi schimbări în viata ta, unele la care nu te-ai fi astepta.

Ar putea fi vorba de o schimbare imperceptibila, însa mai profunda. Ai destul timp la dispozitie să observi cum anume te poate influenta aceste schimbari. Vei lua parte la aumite evenimnte, unde vei cunoaste oameni noi. Poate ca va trebui sa te eliberezi de anumiti prieteni.

Horoscop 3 mai 2021. Vești minunate pentru aceste zodii în a doua zi de Paște
Horoscop 3 mai 2021. Vești minunate pentru aceste zodii în a doua zi de Paște[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: Scenariul apocaliptic care dă fiori întregii planete

Rac

O zi în care vei analiza orice lucru care nu ti-a convenit până acum la relatiiile tale cu anumite persoane. Viata ta sentimentala este momentan un haos, iar astazi esti inclinat sa analizezi excesiv fiecare aspect al relatiei pe care o ai sau daca nu la cele pe care le-ai avut. Vei avea anumite reactii nervoase si vei da vina pe fostii parteneri de parca, de parca doar ei au facut parte din relatia respectiva. Nu este cazul sa te scufunzi in tristete sau în stari de melancolie. Traieste viata din plina cu persoane noi si lasa trecutul in urma.

Leu

O zi importanta pentru lei, astazi. Ai pregatit un eveniment si esti foarte agitat. Îti doresti ca obiectivele sa decurga asa cum ti-ai propus. Astăzi reusesti sa obtii un nou contract de munca ce iti poate imbunatati starea financiara. Bucura-e din plin de aceasta zi.

Fecioara

Fii tu insuti si concentreaza-te pe ceea ce iti place sa faci. Nu trebuie sa cauti pe taramuri indepartate sau sa te angajezi in activitati costisitoare pentru a-ti gasi linistea si pacea. Tot ce ai nevoie este interiorul tau si ar trebui sa fii constiente de acest lucru. Gaseste-ti fericirea in placerea din natura. Zambeste la Soare, Luna si natura.

Realizeaza faptul ca frumusetea se afla in jurul tau, nu doar in magazine pline de obiecte scumpe.

Balanta

Exista posibilitatea, ca astazi sa primesti o veste despre o suma de bani. Poate ca vei obtine o crestere a venitului sau o recompensa. Ziua de azi te va face sa constientizezi ca ai nevoie de mai multa disciplina si organizare in viata ta. Nu trebuie sa cazi intr-o stare de tristete, dar este o zi buna pentru a pune planurile unei strategii pentru viitor.

Scorpion

Nu ai o zi tocmai buna pentru a-ti face planuri de viitor. Nimeni nu face cu adevarat un caz puternic pentru a fi de partea ta în aceasta zi. Însă, realizeaza faptul ca este posibil sa se îmbunatateasca unele lucruri in viata ta, pentru a te incadra din nou in starea ta si a iti indeplini responsabilitatile. Posibil ca o persoana apropiata te va distrage de la lucru în tr-un mod subtil. Încearca sa dai frau liber sentimentelor si sa te bucuri de clipele frumoase din viata ta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 3 mai 2021. Vești minunate pentru aceste zodii în a doua zi de Paște
Horoscop 3 mai 2021. Vești minunate pentru aceste zodii în a doua zi de Paște[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

O zi grea pentru sagetatori, astazi. Exista anumite persoane în cercul tau de prieteniin viata ta care nu au mereu cu intentii bune. Intrarea in anumite contracte legale sau parteneriate de afaceri este absolut in afara chestiunii. Nu este o zi buna pentru inceheierea de contracte noi sau alte lucruri care tin de legi. Mai bine ramai acasa iti pui ordine in ganduri si vei reusi sa fcai tot ceea ce ti-ai propus intr-o alta zi.

Capricorn

Astăzi ai o stare de confuzie aprofundata. Îti pui intrebari si incerci sa-ti analizezi atitudinile si starile emotionale. Însa vei observa ca vei fi lipsit de orice inhibitie, astăzi. Este o oportunitate de a intalni oameni noi si poate vei deveni un pic mai deschis. Vei avea parte de evenimente surpinzătoare și pline de viata, presarate cu multa placere din dragoste.

Horoscop 3 mai 2021. Vești minunate pentru aceste zodii în a doua zi de Paște
Horoscop 3 mai 2021. Vești minunate pentru aceste zodii în a doua zi de Paște[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Gestul neașteptat al unui bărbat, chiar în preajma sărbătorilor pascale. I-a ars fața iubitei cu o substanță chimică

Varsator

Ai foarte mare nevoie de o pauza, trebuie sa iei in serios acest lucru. Nu simti ca trebuie sa fii intotdeauna sus pe scena. Acorda-ti mai mult timp pentru linistea ta. Astazi este una din acele zile intense in care te simti suprasolicitat de energia din jurul tau. Ramai cu mintea limpede și emotiile tale si traieste-le pentru puterea pe care ti-o aduc zi de zi.

Pesti

Astăzi vei explora anumite locuri, pe care voiai de mult timp sa le vizitezi. Emotiile tale pot sa contravina acestui principiu, dar in loc sa lasi acest lucru sa iti aduca un impuls asupra progresului tau. Foloseste-ti atitudina pozitiva pentru a-i inveseli si pe altii. Profita de noile gadgeturi si tehnologii disponibile pentru tine. Resurse incredibile stau la indemana. Nu iti fie frica sa fii tu insuti, chiar daca unii oameni te vor judeca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si