Ministrul Sănătății a anunțat că elevii au revenit prea devreme în bănci. Ioana Mihăilă a declarat că elevii trebuiau să se întoarcă în clase doar atunci când incidenţa cazurilor de COVID-19 era una „extrem de redusă". Ea a transmis că acest lucru nu putea să aibă loc în două săptămâni: „Cred că trebuie să aşteptăm un control bun al pandemiei pentru a reveni în şcoli în format întreg al claselor".

Citeste si: Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a donat sânge: „Fiecare dintre noi poate dona sânge şi poate salva două vieţi”

Ce a transmis ministrul Sănătății Ioana Mihăilă

Mihăilă a fost întrebată despre o eventuală revenire a tuturor elevilor la şcoală, în două săptămâni. Ministrul sănătății a replicat că a discutat cu ministrul Educaţiei despre revenirea la şcoală pentru clasele terminale şi cele din învăţământul special.

Citeste si: Ce spune Ministrul Educației despre evaluarea profesorilor la clasă de către elevi?

ministrul sănătății
Ioana Mihăilă - declarații.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„(...) dacă ne vom afla într-o situaţie absolut favorabilă, în care incidenţa să fie mult, mult, mult, mult scăzută, atunci da, va putea fi pe masa opţiunilor şi revenirea claselor... Ar trebui ca pandemia să fie foarte, foarte bine controlată şi să fie incidenţa extrem de redusă, ceea ce nu cred să se întâmple chiar în două săptămâni.(...) cred că trebuie să aşteptăm un control bun al pandemiei pentru a reveni în şcoli în format întreg al claselor", a

declarat ministrul Sănătăţii, miercuri seară, la TVR.

Citeste si: Ministrul Sănătății, precizări în legătură cu situația de la ATI: „Vom reevalua situaţia în Bucureşti”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marţi, pentru HotNews, că speră ca în două săptămâni toţi elevii să poată reveni fizic la clase.

Citeste si: Traian Băsescu, dezvăluirea momentului! Redeschiderea școlilor va duce la un nou val de îmbolnăviri: ”Cel mai grav lucru este că vom avea decese mai multe”

Citeste si: Sorin Cîmpeanu face anunțul! Ce măsuri se impun în unitățile de învățământ după vacanța de Paște: „Am solicitat redeschiderea scolilor...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si