”Este vorba despre atacuri teroriste, care au doar scopul de a ucide oameni, fără vreo distincţie, şi de a răspândi în mod arbitrar frica”, afirmă într-o conferinţă de presă un purtător de cuvânt al Guvernului din Germania, Steffen Seibert.

Guvernul Merkel constituie atacurile din Israel drept: „atacuri teroriste”

Astfel, guvernul Angelei Merkel apără ”dreptul Israelului la legitimă apărare împotriva acestor atacuri”, a mai menționat Steffen Seibert.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, avertisment de ultima oră. "Dacă se oprește vaccinarea, tragem frâna de mână" (VIDEO)

În timpul atacurilor din Israel, luni, 103 palestinien, printre care 27 de copii au fost uciși în Fâşia Gaza, iar alţi 580 au fost răniţi. Conform unui bilanţ al Ministerului palestinian al Sănătăţii, şapte persoane și un copil de şase ani şi încă un militar au fost ucise.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Joi, aviaţia israliană a continuat cu bombardamentele unor instalaţii Hamas, unde sute de palestinieni au fost nevoiți să plece din propriile locuințe pentru a evita atacurilor aeriene, conform unor jurnalişti AFP.

Citeste si: Tragedie uriașă. Patru persoane au murit pe loc după ciocnirea frontală a mașinii lor cu un TIR

De asemenea, Hamasul a lansat în continuare proiectile către zona de sud a Israelului, și totodată a încercat să lanseze drone încărcate cu explozivi către Israel, conform reprezentanților armatei israeliene.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si