Ca la un film de acţiune, cu urlete şi bătăi zdravene, au asistat la acest scandal ceilalţi români care urmau să se îmbarce într-un zbor către Bucureşti, dar şi englezii aflati pe aeroportul din Luton.

Totul a pornit de la o ceartă între doi români, iar scandalagiilor nu le-a trebuit mult până când să se ajungă la o încăierare generală.

Reacţia autorităţilor aeroportuare:

„Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență. Dorim să ne cerem scuze pentru disconfortul creat pasagerilor!", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului pentru The Independent.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Lista galbenă actualizată 15 mai 2021: Cine trebuie să stea în carantină pentru 14 zilei?

Patru persoane au fost rănite în această bătaie generală între români, pe aeroportul Luton, în care orice obiect care le-a căzut în armă a devenit armă. Trei dintre răniti au fost transportati la spital, in stare gravă.

Politia a anuntat că 17 dintre scandalagii nu au mai fost lăsati sa se intoarcă în România.

Au fost retinuti, pe aeroport şi au rămas în arest preventiv pentru audieri.

Citeste si: VIDEO- Grecia și Italia își deschid granițele pentru turiști din weekend

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si