Cei trei tineri, care se aflau într-un bolid Maserati, şi-au pierdut viaţa, după ce maşina a ieşit de pe şosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, transmite presa locală. În urma celor 3 tineri morţi, rămân 3 familii îndoliate, un copil orfan de tată şi multe regrete din partea prietenilor. 

Citeste si: VIDEO| Tragedie după petrecere

Pompierii militari de la Vatra Dornei, dar și cei de la Bistrița Năsăud au fost mobilizați la fața locului după semnalarea accidentului la 112. Mașina răsturnată pe cupolă era realmente un morman de fiare, după cum se poate vedea în imagini.

Citeste si: Dubla crimă care șochează România. O femeie și fiul ei de 15 ani, uciși cu sânge rece

Imagine șocantă de la fața locului: mașina Masterati, un morman de fiare[Sursa foto: Monitorul SV]

Cine erau cei trei tineri morți pe loc

Viteza, un bolid scump şi cheful cu care se întorceau de la o petrecere în jacuzzi au fost o combinaţie fatală pentru trei tineri! Au murit toţi, în doar câteva secunde, după ce maşina în care se aflau s-a făcut praf la o viteză de 180 de kilometri pe oră. În zadar au încercat echipajele SMURD să-i resusciteze! Nimic nu i-a mai readus la viaţă!

Una dintre victime este Alex Peternel, un pasionat de sport şi maşini, extrem de îndrăgit în Ardeal!

Una dintre victime este Alex Peternel, un pasionat de sport şi maşini, extrem de îndrăgit în Ardeal![Sursa foto: Facebook ]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul s-a produs în urma pierderii controlului asupra mașinii Maserati într-o curbă deosebit de periculoasă, în care șoferul a intrat cu viteză excesivă, rezultă din primele cercetări ale polițiștilor rutieri.

Citeste si: A murit un cunoscut om de afaceri din România, după ce a fost înțepat de albine

Viteză năucitoare pe străduțele din Poiana Stampei

Potrivit politiștilor citați de KanalD, cel care s-a aflat la volan a gonit cu o viteză năucitoare pe străduțele din Poiana Stampei.

Se pare că totul a pornit în momentul în care șoferul, al treilea tânăr din maşină, i-ar fi invitat pe cei doi buni prieteni să plece de la acea petrecere si sa testeze, pe DN17, în Pasul Tihuţa, o mașină foarte scumpă, considerată bolid de lux.

La miezul nopți, mașina atingea 180 de kilometri pe oră! O secundă de neatenție a făcut ca, într-o curbă periculoasă, șoferul să piardă controlul volanului. În doar câteva momente, autoturismul a ieșit de pe carosabil, a lovit un cap de pod, a fost aruncat peste firele de electricitate și s-a răsturnat într-o curte. Din mașina sport au rămas doar o grămadă de fiare şi... 3 vieti spulberate!

Citeste si: VIDEO| Milionar spaniol, înşelat de o româncă

Ce spun polițiștii rutieri

Conform primelor cercetări, șoferul Ionuț Mihai Moldovan, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea pe direcția de la Vatra Dornei spre Bistrița, în Poiana Stampei, în apropiere de intersecția cu Dornișoara, a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, mașina ieșind în decor prin stânga și răsturnându-se în afara drumului.

Impactul cu solul a fost extrem de violent și le-a fost fatal tuturor celor trei tineri din mașină. Au mai murit încă un tânăr de 24 de ani din Cluj Napoca, Alexandru Peternel și unul de 21 de ani, Bogdan Bodea, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Bistrița Năsăud, conform Monitorul de Suceava.

Prima noapte fără restricții, tragedie uriașă

Potrivit presei locale, Bogdan și Alex erau foarte buni prieteni şi aveau obiceiul să-și înceapă ziua împreună, la micul dejun.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Alexandru Peternel și Bogdan Bodea, doi prieteni buni, amândoi din Bistrița Năsăud[Sursa foto: Observator News]

"Se pare că totul a pornit la un chef din Pasul Tihuța, la care erau mai mulți prieteni, printre care și Bogdan și Alex. Alături de ei era și un prieten din Cluj, care i-a chemat să le arate performanțele unui bolid Maserati pe DN17, noua sa achiziție. Au plecat la drum, iar la câțiva kilometri, șoferul din Cluj a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un cap de pod și de acolo a fost aruncat peste firele de electricitate, pe care le-a și rupt. Prietenii i-ar fi rugat insistent să nu plece. Având o presimțire sumbră, la 5 minute după ce au plecat de la cabana din Tihuța, un prieten de-al lor a pornit cu o altă mașină după ei. Când i-a găsit era prea târziu", scrie Bistriţeanul.

Ce a rămas din mașina Maserati după accident:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si