Copila în vârstă de doar 4 ani, pe nume Majelic Young, a murit anul trecut, însă poliţiştii i-au găsit rămășițele abia în luna mai a anului 2021.

Abia acum a ieşit la iveală faptul că fetiţa a fost abuzată înainte de moartea sa. Un asistent social a chemat poliția la casa lui Young din Charlotte, Carolina de Nord, unde oamenii legii au dat peste cadavrul copilului îngropat în curtea din spate, potrivit WSOC-TV.

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

În raport, sora lui Majelic, în vârstă de 13 ani, susține că mama lor, Malikah Bennett, a forțat-o pe copilă să stea în spălătorie timp de trei zile la rând, în august 2020. Fetei nu i s-a permis să se așeze sau să plece și, în timp, respirația ei a devenit din ce în ce mai grea, a povestit sora lui Majelic.

Apoi, în ziua în care Maejlic a murit, aceasta făcuse în pantaloni și în cele din urmă a căzut din cauza epuizării şi s-a lovit la cap, a mai declarat sora victimei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a decedat Majelic, mama ei i-a spălat corpul, l-a așezat în două pungi de plastic și l-a lăsat în SUV-ul ei timp de aproximativ cinci zile.

Copilă abuzată înainte de moarte[Sursa foto: PixaBay]

Sora victimei a fost forțată de către mamă să o îngroape

Bennett a săpat apoi o groapă în curtea din spate și a forțat-o pe cealaltă fiică de 13 ani să-și îngroape sora mai mică. Nouă luni mai târziu, când poliția a percheziționat curtea, pe 21 mai 2021, au găsit rămășițele împreună cu o lopată.

Lucille Puckett, un prieten de familie, a descris abuzul și moartea lui Majelic drept o „tortură”.

„Și să văd de fapt mandatul de percheziție, m-a durut”, a spus Puckett, numind-o pe fetiţă moartă, Jelly.

„Nu văd ca acest lucru să i se întâmple doar lui Jelly. Nu știm câți copii sunt pierduți în sistem sau ar fi putut să se confrunte cu aceeași situație", a mai spus Puckett.

Citeste si: Un român de 23 de ani a speriat Spania. Și-a ucis iubita de 17 ani și a aruncat bucăți din cadavrul ei prin oraș

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Luna trecută s-a ţinut un priveghi pentru Majelic. Zeci de oameni au participat cu lumânări, flori și baloane violete. Tatăl și bunica lui Majelic au aprins lumânări pentru ea.

Femeia ucigașă a fost acuzată pentru crimă de gradul I

Bennet, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată de crimă de gradul I, abuz de copii, vătămare corporală și tăinurea de fapte, potrivit WSOC-TV.

De asemenea, mama lui Bennett, Tammy Taylor Moffett, în vârstă de 53 de ani, a fost acuzată că a tăinuit crima şi a fost părtaşă după comiterea faptei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si