O crimă șocantă a avut loc în București. Andreea a fost ucisă de concubin. Lângă ea se afla și copila sa de patru ani. Cuplul locuia în cartierul Militari din Capitală. Cei doi s-au certat, iar bărbatul, pe nume Ionuţ Alexandru Busa, a apucat un cuțit. Nu a mai contat că în casă se afla și micuța fiică. Minora are patru ani.

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

Criminalul a înjunghiat-o de mai multe ori în zona abdomenului și i-a provocat răni grave la nivelul capului. Apoi, el a fugit. Omul a fost căutat ore în șir de oamenii legii. Martori la cele întâmplate au fost atât rudele tinerei, cât și vecinii celor doi, care din păcate nu au putut interveni, individul fiind înarmat și foarte periculos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Și-a ucis copiii pentru că o durea capul

cine este fata ucisă în militari andreea
Femeia - ucisă sub privirile fiicei de patru ani.[Sursa foto: Facebook]

Andreea a murit la doar 23 de ani

Polițiștii bucureșteni au ajuns la locul sângerosului atac și au demarat căutările agresorului.

Cadrele medicale au încercat minute bune să o resusciteze pe tânăra de 23 de ani, însă nu au mai reușit să îi redea suflul din cauza rănilor incompatibile cu viața.

Citeste si: Caz șocant- un elev s-a aruncat de la etaj după ce a fost agresat de colegi: „Ziceau că nu are curaj”

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată ,în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Citeste si: Cine este tanara de 23 de ani care a fost înjunghiată mortal în Capitală! Scena s-a produs sub ochii fetiței sale de doar 4 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si