Nu are 18 ani, dar arata impecabil la 35! Frumoasa varsta implinita de Ilinca Vandici pare sa ii accentueze si mai mult frumusetea.

Vedeta Kanal D a stralucit, pur si simplu, intr-un costum de piele primit cadou chiar de la socrii ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu o talie de invidiat si un tonus extraordinar, Ilinca s-a bucurat la maximum de prezenta tuturor celor dragi ei.

„Am plans, am ras, m-am bucurat enorm si chiar daca nu ajm putut sa fiu fizic langa cei care m-au urat astazi, m-am bucurat enorm, pentru ca repet, cred ca asta pentru mine e cea mai mare fericire si implinire, sa am oameni dragi alaturi, care se gandesc la mine, care ma iubesc, care ma apreciaza”, mărturisește Ilinca.

Ziua de naștere a Ilincăi Vandici. O vârstă frumoasă, sărbătorită cu stil

De la petrecere nu au lipsit colegii de la “Bravo, ai stil” dar si o multime de alti oameni dragi din marea familie Kanal D.

„Ilinca, la multi ani, te pupam, te iubim, sa ramai la fel de frumoasa, minunata, desteapta, asa cum iti doresti tu, sa ti se indeplineasca cele mai nebunesti dorinte”, i-a urat Anca Ciota.

„Stii ce i-am spus, sincer? Ca vreau sa o pup din cap pana-n picioare si sa-i sarut catifelele de manute. Este superba, este divinisima. Ii doresc... nu stiu ce pot sa ii doresc, pentru ca are tot ce poate avea o fiinta pe lumea asta”, spune și Raluca Bădulescu.

Printre nenumaratele cadouri, Ilinca a primit si un tort spectaculos, care a fost indeaproape studiat de mica “vedeta” a petrecerii: baietelul ei, Zian.

Pustiul de numai 4 ani i-a facut mamei o urare care topit-o pana la lacrimi.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai indragite prezente din televiziune si arata tot mai infloritor de la an la an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si