Șocantul incident s-a derulat pe strada Nerva Traian- în stație. Una dintre șinele vechi de când lumea- după cum spun martorii- s-a rupt- s-a ridicat și a spulberat practic podeaua vagonului. Un bărbat de 54 de ani- care era printre călătorii din tramvai a fost lovit puternic în piciorul stâng. Norocul a făcut ca rănile să nu fie atât de grave- dar omul are nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Citeste si: Snopit cu bătaia în stradă

„Era de asteptat, ma mir ca nu au observat mai devreme. Se vedea cu ochiul liber!”, a zis un martor.

„Sunt..au fost ridicate! Pe aici circula masinile care schimba sensul. mereu sunt calcate sinele de masini, s-au stricat si mai tare. O fi caldura de vina? Caldura doar le-a stricat de tot, ele erau asa dinainte, de asta iarna!”, a adăugat un trecător.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Viitură înspăimântătoare

Incident șocant în Capitală

Au venit și criminaliștii care au verificat minuțios peste tot să-și dea seama cum s-a putut produce un asemenea incident. Oamenii din zonă spun că de vină ar fi șinele vechi de când lumea- care fac probleme nu de ieri... de azi... ci de ani de zile!

„Mereu! aici nu se repara! Daca mergi pe sina o sa vezi ca se ridica fiarele!”, au

zis oamenii.

„Nu e 40 de grade să se dilate.... Ratb-u nu are bani, e subfinanțat! Ne merităm soarta... am ales oamenii ăștia asta e!”, a afirmat un trecător.

Citeste si: Afacere învățată din Italia

În loc de un răspuns concret despre cauzele nefericitului incident... cei de la Societatea de Transport București- ne-au transmis să le urmărim postările de pe twitter. Acolo însă precizează sec că a fost vorba de un... „eveniment de circulație”. Asta după ce cu greu am dat de actualul director- având în vedere că s-au perindat pe la cârma instituției mai multe persoane în ultimele luni.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă- dar ancheta e departe de o concluzie. Însă bărbatul rănit este îndreptățit să dea în judecată societatea de transport public și ar putea să obțină daune bănești.

Citeste si: DEZVĂLUIRE: Cătălin Moroșanu, adevărul despre relația cu soția lui: „Discuțiile pornesc de la faptul că...” Ce s-a întâmplat după ce a devenit celebru?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: