Seria scandalurilor în care este implicat Fulgy pare a fi una interminabilă. Deși timp de o lună a dispărut din atenția publică, după ce a fost internat la un centru de reabilitare, tânărul continuă să se comporte la fel ca înainte.

Fulgy, discuție șocantă cu tatăl său, Ioniță de la Clejani: „Pleacă de aici, lăutarule!”  

Într-un story publicat recent pe contul său de Instagram, Fulgy a vrut să le arate oamenilor cum să comportă tatăl său cu el. În timp ce erau împreună la o terasă din Capitală, cei doi începuseră o discuție pe care Fulgy a vrut să o filmeze. 

Citeste si: Informații incredibile despre Fulgy, fiul Clejanilor. Suma fabuloasă pe care o cheltuia pe seară când ieșea în oraș

Tatăl său nu a fost de acord, rugându-și fiul să închidă filmarea. Replica lui Fulgy a fost una tăioasă și a venit imediat:  „Pleacă de aici, lăutarule!”

Mai jos vă redăm întreaga conversație care a avut loc între cei doi:

„Fulgy:  Ce faci?

Ioniță:  Nu. Nu filma. Mă ridic și plec.

Fulgy:  Pleacă de aici. Ai pastille la tine tu? Cine ești tu?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ioniță:  Am venit să vorbesc cu tine.

Fulgy:  Stai jos aici, lăutare.

Ioniță:  Fără live!

Fulgy:  Fără live, e story. Stai jos!

Ioniță:  Nu stau dacă nu-l oprești.

Fulgy:  Stai jos, dacă nu, pleacă!”

Citeste si: Fulgy de la Clejani aruncă bomba: „Interlopul de Nelson Mondialu m-a amenințat. Ajutor, Poliția Română!”

Întreaga scenă s-a produs la un celebru restaurant din zona Decebal din Capitală. Imaginile arată faptul că tatăl său se străduiește din răsputeri să își liniștească fiul. 

Fulgy își umilește părinții și postează totul pe internet: ”Ajutor, poliția!”

Alte imagini scandaloase surprinse tot de Fulgy și postate ulterior pe rețelele de socializare arată o altă discuție halucinantă pe care tânărul o are cu părinții săi. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cuvintele folosite de Fulgy la adresa părinților lui sunt de-a dreptul jignitoare. 

„Tatăl meu îmi spune că dacă nu mă internez... Ajutor, poliția! Salvați-mă! Stau cu un psihopat și cu o psihopată!”, a spus Fulgy în timp ce filma cearta pe care o are cu părinții săi.

Ioniță de la Clejani a chemat poliția

Pentru că lucrurile au degenerat, Ioniță de la Clejani a sunat la 112, polițiștii deplasându-se la locuința lor. Potrivit antena3.ro, Fulgy chiar l-ar fi lovit cu pumnul pe propriul său tată, care nici de această dată nu a vrut să depună plângere. 

Citeste si: Fulgy, discuție șocantă cu Ioniță și Viorica de la Clejani: „Mi-au zis că mă leagă...”

„În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, a fost comunicatul transmis de Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si