Un bărbat din Târgoviște în vârstă de 27 de ani care conducea o mașină cu volan pe dreapta a încercat să fugă de poliţiştii care îi ceruseră să oprească la semnalele lor. Culmea, bărbatul avea şi doi copii în maşină, care au ajuns la spital.

Astfel, când a văzut semnalele polițiștilor, tânărul a accelerat deoarece nu a vrut să tragă pe dreapta mașina, la câteva momente, într-o intersecţie s-a ciocnit de altă maşină, apoi a ricoșat pe trotuar unde a lovit un autoturism parcat, un stâlp și un gard.

Citeste si: VIDEO| Un preot a murit în urma impactului cu un TIR. Imagini cu momentul accidentului au fost surprinse de o cameră de bord

"Am avut noroc că mi-am dat seama ce se poate întâmpla", a declarat un bărbat care a sărit în ultima clipă din calea maşinii urmărite de poliţie. Acesta este încă în stare de şoc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am auzit scrârţâit de cauciucuri. Şi apoi a apărut maşina Poliţiei. Şi mi-am dat seama că e urmărit de Poliţie", spune un pieton.

În mașină se aflau în total 5 persoane

În mașina condusă de către șoferul teribilist se mai aflau încă 4 persoane, printre care și doi copii. 

"La locul intervenţiei am găsit 3 autourisme implicate în accident din care au rezultat 3 victime, doi copii şi un adult, conducătoarea auto a unui autoturism", a declarat Daniel Ştefănescu, ISU Dâmboviţa.

Locul incidentului[Sursa foto: observator.ro]

Cei care au fost răniți, au fost transferați la spital. Imediat după incident, șoferul a fost dus la secția de poliție unde i s-a deschis un dosar penal.

Rămâne un mister de ce a fugit de poliţie. Nu era băut, iar permisul de conducere era valabil.

Citeste si: VIDEO| Raul a rămas fără un picior în urma accidentului provocat de șoferul teribilist din Baia Mare. Denisa, soția lui, a fost înmormântată

Caz asemănător în Focșani

Un incident similar a avut loc şi în Focşani. Un bărbat de 24 de ani a fost urmărit prin oraş de poliţie, după ce a fugit de la locul unui accident. După ce a fost prins, individul a muşcat unul dintre agenţi, încercând să scape. Şoferul avea o alcoolemie de 1,07 miligrame de alcool pur în aerul expirat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si