,, Încă din timpul valului 3 am spus foarte clar că nu vom renunţa la capacităţile noastre pentru COVID. Vreau să avem un sistem prin care să putem să transferăm rapid, dacă este nevoie, paturi din sistemul COVD şi non-COVID, paturi ATI. Sunt sigur că Ministerul Sănătăţii a ţinut cont şi o să fie prgătit pentru valul patru”, a declarat Florin Cîțu în cadrul conferinței de presă.

Scăderea numărului de vaccinări

”Este o difrenţă vitală în ceea ce priveşte lupta cu acest virus. Vaccinul este singura soluţie, avem vaccin, trebuie să ne vaccinăm”, a mai spus Cîţu.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 14 iulie. Cel mai mare număr de infectări cu COVID-19 din ultima lună

Cîțu: ,,În România vaccinul nu este obligatoriu”

Întrebat despre scaderea numărului de vaccinări, premierul a declarat: ,,În România vaccinul nu este obligatoriu”. Acesta a subliniat faptul că vaccinul este gratuit, accesibil tuturor, în orice loc și că fiecare persoană dornica să se vaccnize poate să o facă cu orice tip de vaccin dorește.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Specialiștii estimează, de la 1 septembrie, începutul valului patru al pandemiei.

Citeste si: Vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 continuă. Ce transmit autoritățile

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si