Horoscop zilnic 16 iulie 2021. Kiron va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 decembrie, timp în care va tranzita casa I a identităţii celor născuți în zodia Berbecului, și va reprezenta un factor de permanentă revizuire a atitudinii față de lume și viață ori a deciziilor luate în ultimul an și care s-au dovedit a nu fi fost utile, permițând, astfel, un șir de reevaluri necesare.

Horoscop 16 iulie 2021. Trei zodii scapă de ghinioane
Horoscop 16 iulie 2021. Trei zodii scapă de ghinioane

Horoscop zilnic 16 iulie 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul zilei pentru toate semnele astrologice!

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Berbec

Aceștia au parte de o perioadă presărată cu disfuncții și nemulțumiri. Nimic parcă nu vine așa cum și-ar dori și există multe accente afective sau emoționale care intră în prim-plan.

Taur 

Vor exista informații care schimbă datele problemelor pe care le au, motiv pentru care trebuie să facă apel la noțiunile însușite de-a lungul timpului. E un moment prielnic pentru examinarea din punct de vedere profesional.

Gemeni 

Gemenii nu dau curs anumitor tipuri de petrecere a timpului liber care presupun plecări, oboseală și bagaje sau multă agitație. Acum vor să fie lăsați să se odihnească în liniște și pace.

Citeste si: Horoscop. Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Rac 

Sunt plini de stări de bine, au răbdare, știu cum să socializeze cu oamenii și sunt apreciați pentru că sunt foarte atenți la detalii. Se întrevă relații de toate felurile construite cu cap, care vor fi în cele din urmă durabile.

Leu 

Leii au tendința de a-și impune punctul de vedere într-un mod dizgrațios care este aspru vizavi de ceilalți din jur. Au mereu darul de a amplifica lucrurile, iar asta nu e bine dacă trece în extrema cealaltă. Vor exista tensiuni, iar cei apropiați abia îi mai suportă lângă ei în stadiul în care sunt.

Fecioară

Au convingeri definitive asupra multor aspecte din viața lor. Trebuie să fie atenția la nuanțe și să privească mai mult în ansamblu, fără să se lase pradă emoțiilor, potrivit horoscop 16 iulie 2021.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 16 iulie 2021. Trei zodii scapă de ghinioane
Horoscop 16 iulie 2021. Trei zodii scapă de ghinioane

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Balanță 

Există un impuls puternic atunci când vorbim de balanță în această perioadă. Aceasta îi poate ridica și la fel de rapid să-i pună la pământ, conform horoscopului pentru 16 iulie 2021 .    

Scorpion 

Unii dintre ei care se simt marginalizați sunt nemulțumiți de acest statut și încearcă prin cele mai riscante moduri să iasă la liman și să ajungă acolo unde își doresc și

se simt bine.

Săgetător 

Sunt puși la încercare în privința vieții socio-profesionale pentru că sunt obligați să se abțină tocmai pentru a nu declanșa conflicte.

Capricorn 

Simt posibile blocaje care vin în față din cauza unor instituții de justiție. E nevoie de multă diplomație și răbdare pentru a confrunta această problemă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Ce este conjuncția în astrologie, aspect important între planete

Vărsător 

Există probleme pentru cei din zodia aceasta care au copii. Aceștia ar putea să se îmbolnăvească, deci trebuie să fie cu mult mai atenți decât de obicei la starea lor de sănătate.

Pești 

Este o perioadă în care ei nu vor mai fi stăpâni și în care vor putea comite imprudențe prin gesturi care sunt justificate în mintea lor, potrivit horoscopului zilnic pentru 16 iulie 2021


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si