Angajatul benzinăriei care l-a servit ieri dimineață pe studentul ucigaș a povestit cum a acționat individul.

„A venit rapid aici cu bicicleta, a venit, și-a pus bezina în sticlă, a intrat înăuntru. A plătit, i-am dat restul și a plecat.”, a spus angajatul benzinăriei pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Moarte suspectă la Arad. Femeie de 36 de ani, găsită în casă în stare de putrefacție

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Adrian venise de-acasa pe bicicletă, cu un bidon de plastic. Camerele de supraveghere din cartier l-au surprins în momentul în care a ajuns la benznărie. A pus în recipient 1,7 litri de benzina și, afișând o calmitate banală, a plecat spre casă, hotărât să-i dea vecinei sale foc.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un bărbat. A murit după ce locuința a explodat și a luat foc

Culmea este că planul diabolic a părut gândit în detaliu, căci nu a atacat-o pe vecină imediat. Mai întăi s-a dus la Facultatea de Fizică Medicală, unde era student.

Și-a dat ultimul examen, iar abia după prânz, când a ajuns acasă, i-a ciocănit femeii la ușă și a ars-o de vie. Totul, pentru că vecina sa era bolnavă psihic și obișnuia să facă gălăgie și să creeze incidente în bloc.

Citeste si: Au ieșit la iveală noi detalii despre cazul femeii incendiate din Timișoara

Studentul fusese trimis în judecată pentru că anul trecut și-a lovit aceeași vecină cu un ciocan.

Ea l-ar fi atacat fără motiv, în fața blocului, în timp ce băiatul își repara bicicleta, iar el a reacționat încă de-atunci într-un mod brutal.

Studentul criminal a fost arestat pentru 30 de zile, iar în această perioadă va fi supus și unei expertize psihiatrice, în urma căreia se va stabili dacă și el, la fel ca vecina lui, avea probleme psihice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si