Un nou accident, al patrulea, s-a produs în ziua de vineri, 16 iulie 2021, pe Autostrada Soarelui. Accidentul a avut loc în aceeași zonă, în dreptul orașului Medgidia, la km 180-183, dar pe sensul opus, către București. În tamponare au fost implicate trei maşini şi au rezultat 11 victime.

Citeste si: Carambol pe autostradă- 55 de mașini implicate

"Zona blestemată" de pe Autostrada Soarelui

Al patrulea accident de pe A2 a avut loc pe sensul Constanţa- Bucureşti, în jurul orei 12.30. În cele trei autovehicule se aflau 11 persoane, toate fiind conştiente. Nicio persoană nu este încarcerată, au precizat cei de la ISU Dobrogea.

Centrul Infotrafic anunţă că evenimentul a avut loc la kilometrul 182+500 de metri, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Medgidia, iar din primele date, două persoane au suferit răni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului.

Citeste si: VIDEO- Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. A fost activat planul roșu de intervenție. Peste 50 de mașini implicate!

Trafic restricționat și pe sensul Constanța- București

Traficul rutier este restricţionat pe banda a doua, circulându-se prin dirijare pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În prima parte a zilei, traficul rutier a fost blocat câteva ore pe Autostrada Soarelui (A2), sensul de mers Bucureşti- Constanţa. Peste 50 maşini au fost implicate în trei ciocniri, iar 16 victime, printre care şi copii, au fost duse la spital.

În zonă s-a semnalat ceaţă densă.

Cauza principală a carambolajului: nerespectarea distanţei în mers, pe fondul unei atenționări meteo de ceață densă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si