Medicii au anunțat că a murit și al doilea muncitor care a suferit arsuri  în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia. El a fost transferat in Germania, din cauza stării grave de sănătate, și tot acolo a murit.

Citeste si: A murit unul dintre cei doi bărbați transferați la un spital din Germania, în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia

„Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare- transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat”, a anunţat compania duminică.

Citeste si: Un autocar cu 21 de copii a luat foc la Botoșani

Numărul deceselor victimelor de la Petromidia a crescut

Săptămâna aceasta un alt muncitor rănit în explozia Rafinăriei Petromidia a murit în Germania. Marți, compania spunea despre bărbatul care a decedat astăzi că este stabil şi răspunde la tratament.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un alt angajat al companiei a fost găsit decedat în urma incendiului.

Citeste si: Accident rutier tragic: O gravidă a murit pe loc

decese victime incendiu petromidia
Incendiul devastator de la Rafinăria Petromidia.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Pe data de 2 iulie 2021 a avut loc o explozie urmată de un incendiu, la Rafinăria Petromidia. Atunci un angajat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi.

Citeste si: VIDEO/ Panică în Capitală! Un incendiu a izbucnit în blocul din fața Spitalului „Grigore Alexandrescu”. Salvatorii au evacuat 30 de persoane

Doi dintre răniţi au suferit arsuri și au fost transportaţi la Bucureşti. După câteva zile au fost transferaţi la o clinică de specialitate din Germania unde au fost tratați.

Citeste si:// EXPLOZIE Petromidia Năvodari// O persoană a murit și 5 sunt rănite grav. Care sunt cauzele producerii exploziei?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si