Gheorghe Dincă are parte de noi acuzări. Familia Luizei Melencu află noi detalii în cazul răpirii fiicei lor. Bărbatul din Caracal este vizat de un nou dosar, pentru tâlhărie. Procesul se dezbate la Tribunalul București.

Bunicul Luizei și avocata Carmen Obârșanu nu vor participa, din cauza unor probleme ce țin de transportul de la Timișoara în Capitală. Însă, documentele care să ateste că Gheorghe Dincă este vinovat de furt vor fi prezentate judecătorului de caz.

Plângerea a fost formulată încă de anul trecut chiar de către avocata familiei îndurerate.

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal. A murit tatăl Luizei Melencu

Gheorghe Dincă este ținta unui nou dosar

Carmen Obârșanu a declarat că telefonul mobil al adolescentei a fost furat de Dincă. El i l-a vândut, apoi unei persoane. Această variantă este și probată. La doar câteva zile de la dispariția tinerei, au fost efectuate aproape 100 de apeluri de pe dispozitivul în cauză.

gheorghe dincă acuzat într-un nou dosar penal
Doi ani de la dispariția Luizei Melencu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dezvăluirile incredibile de astăzi ale lui Gheorghe Dincă în fața avocatului: ”Eu am răpit-o pe Alexandra! Nu am omorât-o sau violat-o pe Alexandra!”

„Monstrul din Caracal” nu lasă deoparte amenințările și comportamentul agresiv. Avocata familiei Melencu a spus că este sunată de către presupusul criminal și de până la 10 ori pe zi, fiind hărțuită de acesta. Individul are o atitudine sfidătoare și plină de furie la adresa tuturor părților din dosarul în care este acuzat, cât și față de completul de judecată.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, revoltat după alegeri: „Dincă ar fi câștigat alegerile în Caracal”

Pe data de 24 iulie 2021 se împlinesc doi ani de la dispariția Luizei Melencu. Tânăra, de 18 ani, a fost răpită și cel mai probabil ucisă și arsă într-un butoi, în curtea casei lui Gheorgeh Dincă.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, primele declarații după ce s-a recăsătorit! Cine este noul bărbat din viața ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si