Un tânăr din comuna Cernica din apropierea Capitalei a fost măcelărit de membrii unuia dintre cele mai înfricoșătoare clanuri care fac legea lângă București. Tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen și în gât după ce a încercat să apere o fată hărțuită pe stradă.

Gruparea interlopă din care fac parte agresorii a luat deja viața a 3 oameni, mai mulți dintre membri săi fiind închiși pentru comiterea unor crime. 

Citeste si: VIDEO| Ucis din răzbunare

A fugit după tentativa de omor

Cel care l-a înjunghiat pe tânăr a fugit de acasă împreună cu alți doi indivizi care au participat la scandalul de la Cernica. Anchetatorii i-au dat în urmărire pentru acuzația de tentativă de omor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Potrivit Gândul, surse judiciare au precizat că scandalagiii sunt membri ai clanului Papina, unul dintre cele mai violente din apropierea Capitalei. Aceștia s-au făcut remarcați prin intermediul mai multor crime, toate comise în urma unor conflicte de stradă.

Citeste si: VIDEO| Fratele lui Emi Pian, reținut de procurori pe Autostrada Soarelui, într-un dosar de furt auto și șantaj

Cum s-a petrecut atacul cu arma albă

Polițiștii ilfoveni s-au autosesizat marți seară, după ce la Cernica s-a declanșat o ceartă sângeroasă, în urma căreia un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat. Acesta a fost transportat la spital, în stare gravă. 

Potrivit unor surse judiciare citat de EVZ, Alexandru Argint se afla într-un parc din localitate, însoțit de alți 3 prieteni ai săi, când a văzut că mai multe persoane s-ar fi legat de o cunoscută de-a lui.

Alexandru a încercat să-i ia apărarea tinerei, însă atitudinea sa i-a scos din minți pe 3 dintre indivizi, care au sărit la bătaie. Adolescentul a fost atacat cu o ploaie de pumni. În timp ce era lovit din toate direcțiile, unul dintre atacatori l-a înjunghiat de mai multe ori, în gât și abdomen.

Ulterior, agresorii au lăsat victima într-o baltă de sânge și au fugit. Alexandru a fost transportat la spital, unde a fost supus unei operații, în timp ce polițiștii ilfoveni au demarat o anchetă pentru identificarea și prinderea autorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si