Un bărbat, din județul Neamț, a murit după ce a vrut să sară peste un gard  și a rămas agățat de țepușele de metal ale porților. El consumase mult alcool.

Citeste si: VIDEO| O femeie însărcinată a fost lovită grav pe trecerea de pietoni. Alături se aflau și cei doi copii ai săi

Bărbatul din Neamț a murit după încercarea de a sări gardul plin de țepuși.

El era beat în momentul tragediei.

Victima, de 40 de ani, a rămas agățată într-un gard, lângă un imobil din localitatea Nemțișor, județul Neamț. Bărbatul era beat. El a vrut să escaladeze gardul și a rămas agățat de o țepușă de metal. Țepușele i-au străpuns pielea.

Moarte tragică în Neamț

Propietarul casei a auzit țipete în jurul orei 22:30. Atunci a ieșit în fața casei pentru a afla ce se petrece. În acel moment a observat un bărbat agățat de țepușele din metal ale porților. Propietarul a alertat imediat autoritățile.

Citeste si: Moartea suspectă a unei românce în Londra

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

un bărbat beat a murit agățat în gard
Un bărbat mort în Neamț.[Sursa foto: google]

Conform primelor informații, la data de 22 august, victima ar fi consumat alcool împreună cu alte două persoane, la imobilul respectiv. Când a vrut să plece a ales să escaladeze gardul ca să iasă din curte.

Citeste si: O familie întreagă a fost descoperită moartă. Cadavrele lor au fost găsite pe un traseu montan

Cadrele medicale au transmis că victima a rămas inițial agăţată şi era străpunsă de o ţepuşă din gard.

Bărbatul avea o sângerare masivă, plagă în zona membrelor inferioare. Acesta era deja dat jos din gard de către localnici şi era în stop cardio-respirator la sosirea ambulanței.

El a fost preluat de un echipaj de la pompieri care l-au transportat la CPU Spital Oraş Tg.Neamţ cu manevre de resuscitare în curs. Bărbatul a decedat la spital.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: S-a aflat cine era angajatul care s-a aruncat de pe clădirea postului de televiziune. Bărbatul se confrunta cu probleme financiare: "Trebuia să dea o sumă importantă..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si