Un nou dosar privind eliberarea ilegală a unor adeverinţe de vaccinare anti-COVID-19, a ieșit la suprafață. Medicul de familie ar fi introdus în sistem date false privind vaccinarea a zece persoane.

Sunt puse în aplicare 13 mandate de aducere.

”La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pun în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Pucioasa, Corbii Mari şi Aninoasa, din judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverinţe de vaccinare anti-COVID-19”, anunţă IGPR.

Citeste si: Anunț important: Ce se întâmplă cu medicamentele antivirale orale pentru Covid-19

Pentru presupusa vaccinare s-ar fi decontat ilegal suma de 400 de lei.

Totul s-ar fi petrecut în perioada iunie-august, iar femeia, instigată de un bărbat, ar fi introdus în sistemul informatic date privind o vaccinare ce nu a avut loc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 47 de ani, a fost instigată de soțul său, preşedinte şi antrenor la Asociaţia Sportivă Fotbal Club Pucioasa. 

Adeverințele de vaccinare false le-ar fi permis accesul acestora la competiții sportive.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi dispunerea măsurilor legale.

Citeste si: Grădina zoologică care își vaccinează animalele împotriva COVID-19. Ce au transmis reprezentanții\

VIDEO- Reacția doctoriței la acuzațiile care îi sunt aduse:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si