Când organizatorii au deschis primul butoi cu bere germană, a fost semnul că celebrul festival Oktoberfest a început.

Start Oktoberfest 2021!

În doar cateva ore, s-au umplut sute de halbe de bere de toate felurile: blondă, brună, nefiltrată sau cu lămâie. Iar bucătarii au gătit cele mai delicioase preparate cu care brașovenii și turiștii să își potolească foamea.

Petrecerea se ţine anul acesta într-un singur cort, unde petrecăreții dansează pe muzica de fanfară și se înfruptă din bucatele alese.

„- Am fost la fiecare ediție, suntem brașoveni, ne bucurăm că se reia acest obicei și să rămânem sănătoși!
- Câtă bere puteți să consumați deodată?

- Nu mai știu, o halbă, două, trei”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Regulile de acces pentru UNTOLD 2021

Condiții pentru a putea participa la Oktoberfest 2021

În acest an accesul la festival se face doar pe baza certificatului de vaccinare sau dacă participanții prezintă un test PCR sau antigen negativ.

Cei care nu au aflat despre aceste reguli se pot testa rapid în cele două puncte mobile amenajate la intrările principale, contra unei sume de 30 de lei. Decizia îi nemulțumește însa pe mulți.

”Trebuia fără testări și cu de astea. Afară trebuia să fie pentru toată lumea și în interior, cine vrea în cort să facă vaccin, test”

Citeste si: Se apropie UNTOLD 2021- ultimele informații despre marele festival

Mai puțini participanți la Oktoberfest 2021

Dacă în anii trecuți peste 400 de mii de oameni se distrau la Oktoberfest, acum organizatorii se așteaptă la jumătate din această cifră. Fetivalul se va încheia duminica viitoare, pe 12 septembrie.

Citeste si: Electric Castle 2021. Care e programul complet al festivalului EC_Special de la Cluj 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si